Mirela Lapanović: Bivši jo je lepo sprejel

Mirelo je v oddaji najbolj skrbelo za njena sinova, a je ob prihodu domov izvedela, da nista imela nobenih težav.
 (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
23. 6. 2016

Pred nekaj meseci so le redki poznali njeno ime, v zadnjih tednih pa je Mirela Lapanović postala glavna tema popoldanskih kav in večernih druženj. Četudi resničnostnega šova Big Brother morda niste spremljali, ste zanjo zagotovo že slišali. Njena pot do zmage je bila sicer postlana s številnimi živčnimi zlomi in strastnim dogajanjem med rjuhami, a so jo gledalci zaradi njene izjemne iskrenosti na koncu le okronali za kraljico.

Letošnji resničnostni šov Big Brother so zaznamovali najrazličnejše spletke, prepiri in prevare, ki so vsak večer gledalce privabili pred male ekrane. Največ zanimanja pa je zagotovo požela 40-letna Mirela Lampanović iz Novega mesta, mati dveh otrok, ki se je pred celotno Slovenijo zapletla v romanco z mnogo mlajšim sotekmovalcem Markom.

"V življenju sem sicer imela le dve dolgotrajnejši zvezi. Izbirala sem moške, ki me fizično niso privlačili. Zato v razmerju nikoli nisem občutila strasti," priznava Mirela, ki je svoje življenje pred resničnostnim šovom pogosto primerjala z zlato kletko, zato je Slovenija nestrpno pričakovala njen prihod domov, saj je bil medijsko izpostavljen tudi njen nekdanji partner Andrej. Zadnjih 12 let je namreč tako imenovana kraljica resničnostnega šova življenje delila prav z njim. Zaradi poklica je bil sicer velikokrat odsoten, tako da je sina vzgajala povsem sama. Prav zaradi njegove odsotnosti je sin vse do tretjega leta starosti očeta klical kar po imenu. Še nekaj ur po zmagi je Mirela zatrjevala, da ne bo dovolila, da jo partner izsiljuje in obrekuje ter da se je za sina pripravljena boriti z vsemi močmi.

"Počutim se močnejša kot prej. Slišala sem, da me Andrej izsiljuje zaradi skrbništva nad Aljažkom, vendar se ne dam, to ni pošteno. Mami je srečna in to je to," je zatrjevala Mirela, vendar pa ji očitno energije za brezsmiselne prepire ne bo treba tratiti. Ob prihodu domov jo je namreč lepo sprejel tudi Andrej, ki je zanjo tudi glasoval po telefonu in se ji opravičil za nekatere izjave v medijih. Številne njegove izjave, ki jih je spremljala slovenska medijska javnost, bodo tako morda pozabljene, vsekakor pa Mirelo čaka kar nekaj intimnih pogovorov z najbližjimi, s katerimi bo pojasnila situacijo.

In kakšni so njeni načrti? Mirela si želi jeseni odpreti kozmetični studio Butik lepote Lela, napisala pa bo tudi knjigo z naslovom Vrtiljak, ki naj bi na police knjigarn priromala že na začetku prihodnjega leta. Vsekakor bi si želela ustvariti življenje v prestolnici, saj je po njenem mnenju Novo mesto zanjo premajhno. Že nekaj let sanja o lastnem kozmetičnem salonu, saj jo zanima vse, kar je povezano z estetiko, denarja zato ne želi le zapraviti, temveč tudi pametno vložiti.

"Želim poskrbeti za boljši jutri svojih otrok, zato bom vlagala v prihodnost," o svojih načrtih pove Mirela, ki priznava, da z denarjem včasih ni najbolje ravnala, zato pa so jo leta pomanjkanja naučila nekaterih stvari. V preteklosti se je že udeležila nekaterih kozmetičnih tečajev, pa tudi letos namerava obiskati še nekaj izobraževanj na tem področju. V tujini sicer ne bi študirala, vsekakor pa bi v tuje kraje rada odpeljala svoja najljubša fanta - sinova Aljaža in Gašperja. Z denarjem bi jima rada privoščila potovanje, a o možni destinaciji še ne razmišlja. Že v šovu je Mirela odkrito spregovorila o plastičnih operacijah. Med prvo nosečnostjo je pridobila nekaj kilogramov, a je le tri mesece po porodu uspešno izgubila nekaj več kot 20 kg. Po rojstvu drugega sina se je zato odločila, da obišče kirurga, ki je z vsadki poskrbel za njeno oprsje. To pa še ni vse! V istem dnevu je šla še enkrat pod nož, in sicer je prestala poseg na nosu, s katerim so odpravili posledice manjše nezgode.

"No, nekaj denarja bom tudi zdaj porabila za kirurga, sicer pa si bom uredila predvsem lase in nohte, tako kot to počno vse normalne ženske," je povedala Mirela, ki bi sicer rada svoj videz še zapolnila in izpopolnila.

"Mare je krasen fant"

Številni se ob tem sprašujejo, kaj bo z njo in njeno 'resničnostno' ljubeznijo, sotekmovalcev Markom Jovanovićem.

  • Na svojem profilu na Facebooku je pred kratkim objavila fotografijo, s katere je očitno, da jo je Marko razočaral. Kot je povedala, se je z njim želela pogovoriti, vendar si zanjo ni vzel časa, češ da se odpravlja domov in da ga čaka deloven vikend, nekaj ur zatem pa se je z drugimi tekmovalci zabaval pozno v noč. Mirela je zato prepričana, da se Marko ne trudi dovolj, a še vedno nestrpno pričakuje dan, ko se bosta v miru usedla in razčistila določene stvari ter v miru pogovorila. "Mare je krasen fant. Če se ne bova odločila za zvezo, bova ostala vsaj prijatelja. Ne vem, kaj bo prinesel čas," je prepričana Mirela, ki ne želi pljuvati čez simpatičnega Primorca. Trenutno sicer želi uživati v zmagi, vsekakor pa je prepričana, da bo izpolnila obljubo in na Santorini odpeljala Marka.

Borila se bo za njiju

  • Ob prihodu domov je Mirelo pričakala družina, v objem ji je takoj skočil njen najmlajši sin Aljaž, kljub natolcevanjem v medijih pa so jo veselo pričakali tudi starši. Prvo noč je preživela prav pri njih, spala pa je le dobro uro in pol, v bližini osebe, ki ji je dajala veliko oporo, svoje mame. "Dojela sem, kaj mi pomeni družina, in za sinova se bom borila na vse pretege," je še dodala simpatična Mirela, ki se je iz razočarane gospodinje spremenil v srečno žensko.

Zbadali so jo

  • Mirela sicer priznava, da je imela lepo otroštvo, slabe spomine ima le zaradi zbadanja otrok. "Živeli smo v majhnem kraju in kot priseljenka z juga sem bila pogosto deležna zbadljivk. To so bili zelo težki trenutki, ki so zelo zaznamovali moje življenje," je povedala Mirela, kljub dobrim odnosom pa njeni starši niso podprli prijave v resničnostni šov Big Brother.

Napisala Nika Arsovski

Fotografije Primož Predalič, osebni arhiv

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story25/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 25/2016

Story 25/2016, od 16. 06. 2016