Mirela Lapanović & Marko Jovanović (Big Brother): Sta v resnici zaljubljena?

Po besedah prijateljic naj bi bil 
fant, zaradi katerega je Mirela 
za nekaj časa prekinila zvezo z 
Andrejem, izredno ljubosumen, 
zato je morala z njim prekiniti 
vse stike. Kot pa so nam povedali, 
je bil tudi ta temen in visok! (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Nova
11. 4. 2016

Oh, ta pomlad, topli sončni žarki, čivkanje ptičkov na drevesih in metuljčki v trebuhu. V zadnjem času je tudi hišo Big Brother zajela prava pomladanska mrzlica, ki je s svojimi čari poskrbela za številne zaljubljence in simpatije, ušla pa ji ni niti Novomeščanka Mirela.

Še pred prihodom v hišo Big Brother je sicer zatrjevala, da v ljubezen v resničnostnih šovih ne verjame, vendar pa ji je očitno podlegla tudi ona. Pred kratkim namreč še sama ni povsem verjela svojim ušesom, ko je Marku priznala, da ga ljubi. Njena prijateljica Nina priznava, da so Mirelina čustva v zadnjem času izredno izrazita, vendar ni povsem prepričana, ali to pomeni, da se je resnično zaljubila. "Kaže znake naklonjenosti, zato sem morda 60 % prepričana, da gre za zaljubljenost," je povedala prijateljica, ki sicer ne ve, kako hitro se Mirela lahko v resnici zaljubi. Odkar jo namreč pozna, je njeno srce bilo le za Andreja. Tudi njene prijateljice priznavajo, da je Marko tip moškega, ki ji je še posebej všeč. Je namreč visok, temen, z brado, kar očitno 39-letno negovalko še posebej privlači.

Morda se je zaljubil tudi on

Po besedah Markovega brata Sandija pa je tudi ona pravšnji tip ženske zanj, saj se 20-letniku iz Pirana nadvse dopadejo starejše privlačne ženske. "Malo se čudno obnaša do nje, morda se je fant celo zaljubil," je povedal brat, ki priznava, da Marku morda Mirela zunaj hiše Big Brother sploh ne bi bila tako zelo všeč. Marko se sicer izredno težko zaljubi, saj je v tem času imel zvezo le z eno resno punco, pa še takrat njegov brat ni bil povsem prepričan, da je bil sploh zaljubljen. No, pustimo se presenetiti, vsekakor pa bo dogajanje v hiši Big Brother nadvse zanimivo tudi v prihodnje!

MAJA MUHIČ

Priporočamo