Mirela Lapanović & Marko Jovanović (Big Brother): Vroč in strasten seks povzročil afero

Vroče dogajanje 
v hiši BB. (foto:  POP TV, Primož Predalič, osebni arhiv) POP TV, Primož Predalič, osebni arhiv
Vir: Nova
28. 3. 2016

Nadvse jezična tekmovalka letošnjega resničnostnega šova Big Brother, 39-letna Mirela, se je pred dnevi po čisto nedolžnem poljubu z Markom v večernih urah brez zadržkov predala posteljnim strastem z 20-letnim Primorcem. Vroče strasti pod rjuhami so povzročile pravo medijsko afero, ne za samskega Marka, ampak Mirelo, ki je pošteno zamajala temelje družinskega življenja s svojim partnerjem.

Mirelin partner Andrej nam je brez zadržkov pojasnil pogled na to resničnostno dejanje ter kakšna pravila namerava postaviti ob prihodu Mirele domov. "Nisva več skupaj in najina skupna pot je prekinjena. Želim, da po njenem prihodu iz hiše Big Brother komunicirava izključno zaradi otroka. Naravnost pa povem, da si želim otroka zase, zato sem zadevo že predal osebni odvetniški družbi Čeferin. Vsa družina se je Mireli odrekla, saj jih je dejanje globoko prizadelo in bodo stopili na mojo stran, da skrbništvo nad otrokom dobim jaz. Moja vrata so zaklenjena, tako da je Mirela po prihodu iz hiše po novem brezdomka.

Priznam, bil sem slep in mi je končno odprla oči. O meni in najinem življenju v oddaji govori laži in tega ne razumem. Sem se pa odločil, da po tej izjavi ne bom več pral perila v javnosti ter komuniciral z mediji, tudi po nasvetu odvetniške družbe," je bil direkten Andrej in nadaljeval: "Marka za storjeno dejanje ne obsojam. Je mlad in je le izkoristil priložnost. Verjemite mi, zunaj ne bosta par, saj me je že pred leti prevarala z mlajšim in potem na kolenih prišla prosit odpuščanje. Njo bolj kot iskrena ljubezen privlačijo denar in dobrine. Želim popolno skrbništvo nad najinim otrokom, saj si je tudi starejši sin na sodišču izboril, da je v skrbništvu očeta, nekdanjega Mirelinega partnerja. Oddajo sem gledal v živo, a o občutkih ne bom, se pa dan po tem dobro počutim in sem vesel, da sem spregledal. Tajil bi, če bi rekel, da me ni prizadela, saj razočaranje temelji na tem, da se je res spustila nizko, predvsem zaradi sinov. Boj na sodišču bo naporen, a ji bo dal misliti, ko bo po prihodu iz hiše doživela šok, da se ji je lastna mati odrekla in stopila na mojo stran ter sploh ne namerava več komunicirati z njo."

Ob tem pa smo poklicali tudi lanskega zmagovalca Bara Črta Banka, da nam malce podrobneje razkrije Marka, saj vemo, da se kot domačina iz Pirana zelo dobro poznata že iz otroških dni.

"Marka poznam od njegovega rojstva, saj je tudi v Piranu skoraj moj sosed. Po naravi je Marko velik zabavljač in žurer, vendar zelo lepo vzgojen fant. Marko se ne spušča v konflikte, ne ogovarja, ne povzdiguje glasu. Ker kot oseba ni tak. Podpiram ga in držim pesti, da ostane čim dlje v hiši. Je profil človeka, ki bi lahko bil zet v vsaki družini in upam, da to vidijo hčerkice, mamice in babice," nam razkrije Črt, ki za konec doda, da je Marko pravi osvajalec ženskih src.

"Marko ima rad starejša dekleta oziroma ženske in je ravno nasprotje mene. Midva lahko generacije zamenjava, in to se zdaj odvija z Mirelo. Iskreno se je našel nekdo, ki jo je vsaj malo utišal. Drugače pa so Slovenci po pričakovanjih že začeli obsojati ta dejanja, ampak mislim, da Marku ni treba imeti slabe vesti, saj je samski."

Kako se bo vroča zgodba med Markom in Mirelo odvijala v prihodnje, bomo videli, vsekakor pa je njuna zabava med rjuhami po podatkih vrtoglavo dvignila gledanost letošnjega resničnostnega šova. 

ALOJZ PETROVČIČ