Mirela Lapanović: Z bivšim na Santorini?!

Mirela Lapanović: Z bivšim na Santorini?! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
21. 8. 2017

Zmagovalka resničnostnega šova Big Brother Mirela Lapanović se je pred kratkim vrnila iz Beograda, kjer je doživljala pravi pekel.

Prav zaradi tega se je odločila, da ji nekaj časa prav nihče ne bo krojil usode, in se sprijaznila s samskim stanom. Vendar pa to ne pomeni, da je poletje ni premamilo v nove romance. Očitno je kraljica resničnostnih šovov obudila staro prijateljstvo s svojo bivšo ljubeznijo iz Big Brotherja Markom Jovanovićem.

Kot nam je zaupala, se pogosto slišita in pogovarjata, mladenič pa jo na njeni poti povsem podpira. "Ostala sva v dobrih odnosih. Že pred časom sva poskušala obuditi zvezo, vendar se ni izšlo. Nikoli pa ne bom rekla nikoli! Tako vse ostaja odprto in upam, da bom kakšen teden letošnjega poletja lahko preživela na slovenski obali," nam je povedala Mirela, ki nam je priznala, da bi se v prihodnosti prav rada preselila na Primorsko, v bližino morja. "To bi storila za dušo. Morda bi se preselila kar v Trst, kjer me nihče ne pozna," pove zasanjano.

Po hudi izkušnji v šovu Parovi bo namreč potrebovala nekaj časa, da bo spet prišla k sebi. Prav zato je bila vesela denarja iz resničnostnega šova, ki naj bi ga v preteklem tednu dobila na svoj račun. "Vložila ga bom v potovanje. Morda se bova prav z Maretom opravila kam, kjer se celijo ranjene duše. Že dolgo sanjam o Santorinu," nam je za konec še zaupala rdečelaska.

Nika Arsovski

Priporočamo