Mirela: Ljubezni z Milijem je konec

Mirela: Ljubezni z Milijem je konec (foto: Facebook Mirela Lapanović) Facebook Mirela Lapanović
4. 7. 2017

Čeprav je še v nedeljo svojega izbranca iz resničnostnega šova Parovi čakala na finalni oddaji, je danes njune ljubezni že konec ...

Prav vsi smo z zanimanjem opazovali prve korake resničnostne starlete Mirele Lapanović v njenem novem 'zunanjem' življenju in prav nič nismo presenečeni nad razpletom dogodkov po več kot pestrih mesecih v izolaciji.

Mirela se je le dan po zaključku oddaje že vrnila v Slovenijo, obiskala sina in tudi svoje starše - čeprav naj bi se je po poročanju nekaterih medijev odpovedali. Kot izgleda, vse le ni tako zelo črno ...

Se je pa kot strela iz jasnega z njeno vrnitvijo v domovino zaključila tudi njena ljubezen z Milijem, saj je na svojem družabnem omrežju že delila novico, da sta zdaj vsak v svojem svetu. 

"Z Milijem sva stopila vsak na svojo pot. Želim mu vso srečo tega sveta, jaz pa nadaljujem z življenjem kot samska ženska. Močnejša kot kdajkoli prej in z upanjem v pravo ljubezen," je sporočila svojim oboževalcem, in danes zvečer napovedala javljanje v živo, v katerem bo pojasnila vse podrobnosti njenega življenja med štirimi stenami.

Priporočamo