Mirela gre spet v nov resničnostni šov!

Mirela gre spet v nov resničnostni šov! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
20. 3. 2017

Življenje zmagovalke resničnostnega šova Big Brother Mirele Lapanović je v polnem teku, med drugim se odpravlja v Srbijo, kjer se bo odzvala povabilu in se pridružila burnemu dogajanju v šovu Parovi.

Svojo prepoznavnost bi namreč želela razširiti še na jug, ob tem pa bi tudi oprala svoje ime zaradi dogajanja v slovenski oddaji. "Verjamem, da lahko končam med prvimi tremi v oddaji, vendar želim iti sama. Zavedam se, da sem precej bolj samozavestna in močna kot prej. Ustvarjalci so izpolnili vse moje pogoje, zahtevala sem namreč tudi frizerja in vizažista. Priznati moram, da kar malo pogrešam kamere," je povedala.

Mirela je sicer pred kratkim doživela prometno nesrečo. Ravno na poti na Big Brother zabavo je želela pobrati telefon pod sedežem, ob tem pa bila za hip neprevidna in se po strani zaletela v ogrado na izhodi z avtoceste. "Zdi se mi, kot da sem se še enkrat rodila. To mi je sicer napovedovala že vedeževalka pred leti v Banjaluki, da bom imela dva otroka, moža in prometno nesrečo pri štiridesetem. Osupla sem," je priznala kraljica resničnostnega šova.

Priporočamo