Mirela: z ličili zakrivala modrice in zbežala pred nasilnim Milijem v Slovenijo

Mirela: z ličili zakrivala modrice in zbežala pred nasilnim Milijem v Slovenijo (foto: Facebook Mirela Lapanovič) Facebook Mirela Lapanovič
27. 7. 2017

Kot da vsega že ni bilo dovolj, je tokrat ljubezenska zgodba Milija in Mirele dobila nove razsežnosti. Čeprav je pogled na njen Facebook profil v zadnjih tednih govoril o tem, da živi svojo pravljico, zdaj trdi, da jo je Mili zapiral in bil do nje nasilen.

V Slovenijo se je Mirela vrnila včeraj, ko je ob pomoči prijateljice Rebeke in priijatelja Boruta zbežala pred Milijem. Kot trdi Mirelina prijateljica v spodaj pripetem posnetku, je Mili nad Mirelo izvajal nasilje, jo zapiral proti njeni volji, ji brisal stike iz mobilnega telefona in prepovedoval stike z določenimi ljudmi. 

Druščina je Srba nato prijavila policiji, kateri naj bi Mirela zaupala tudi vsa dejstva njunega razmerja, Mili pa se je na celotno situacijo odzval novinarjem Happy TV, kjer je bil šov tudi predvajan. Kljub temu, da Mirela zdaj trdi, da gre za agresivnega človeka, se Mili obtožb brani in pravi, da je bilo še dve uri pred prihodom policije z njima vse v najlepšem redu.