Mirjam Poterbin je s to pričesko videti 10 let mlajša, res jo čisto spremeni, komaj smo jo spoznali

Mirjam Poterbin je s to pričesko videti 10 let mlajša, res jo čisto spremeni, komaj smo jo spoznali (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
10. 3. 2022

Mama našega košarkarskega asa Luke Dončića je atraktivna dama.

Mirjam Poterbin vedno pritegne veliko pozornosti, kjer koli se že pojavi. Je zelo atraktivna dama, za katero se marsikdo obrne. Zna se urediti tako, da izbere modne kose, ki ji pristojijo kot uliti, pa tudi njena pričeska je vedno brezhibna.

Običajno Mirjam nosi spuščene lase, a na njenem profilu na družbenem omrežju smo našli fotografijo, na kateri ima pričesko, ki z njenega obraza naravnost izbriše leta! Slika je nastala pred štirimi leti v Beogradu, a lahko se mirno strinjamo, da se od takrat ni kaj dosti spremenila.

Takrat je bilo poletje in Mirjam si je svoje dolge lase spela v figo in jih počesala z obraza. Nosila je belo, oprijeto majčko brez rokavov in videti je izjemno mladostno in živahno. V bistvu gre za malo spremembo, ki jo izjemno pomladi. No, seveda je tu še njena pozitivna energija, ki jo izžareva v vsakem trenutku!

Ko gre za trende, je Mirjam zagotovo dama, po kateri se gre zgledovati, se vam ne zdi? Pa tudi ena od tistih srečnic je, za katere se zdi, da se je čas ustavil in da so iz leta v leto videti samo še boljše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin