Mirjam Poterbin je takole uživala, bila je videti fantastično, poglejte, kdo ji dela družbo

Mirjam Poterbin je takole uživala, bila je videti fantastično, poglejte, kdo ji dela družbo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
11. 10. 2021

Mama košarkarskega asa Luke Dončića občasno pokaže, kako se zabava s svojimi prijateljici.

Tokrat je nadvse mladostna Mirjam Poterbin, ki je iz leta v leto samo videti boljše, uživala s svojo prijateljico Jacqueline, s katero se je postavila pred objektiv. "Ena od najlepših dušic, ki sem jih kdaj spoznala. Res sem srečna, da te imam v svojem življenju," je ob lepem prizoru zapisala Mirjam.

Tako elegantna je bila Urška Bačovnik Janša v obleki, ki je požela občudovanje

Videti je, da se obe dami resnično zabavata in uživata v dobri družbi. Na prvi pogled sta si zelo podobni in ne bi se začudlili, če bi kdo pomislil, da sta sestri, ne? Obe sta postavni svetlolaski z lepimi nasmehi in sijočo poltjo, tako da ne čudi dejstvo, da je prizor ogrel srca številnih Mirjaminih sledilcev, ki so se odzvali z lepimi komentarji.

Očitno je Mirjam spet v Dallasu, kjer njen Luka igra v ligi NBA. Skupaj z njegovo Anamario Goltes mu stoji ob strani in mu pomaga na vsakem koraku. Že večkrat je poudarila, da je izjemno ponosna nanj. Čez lužo ima Mirjam krog prijateljic, s katerimi rada preživlja svoj prosti čas oziroma trenutke, ko nima drugih obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Priporočamo