Mirjam Poterbin: O solzah in očitkih, da je preveč prisotna ob sinu Luki Dončiću

Mirjam Poterbin: O solzah in očitkih, da je preveč prisotna ob sinu Luki Dončiću (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
25. 12. 2020

Mirjam Poterbin, mama košarkarja lige NBA Luke Dončića, je bila odkrita, da v Ameriki čuti več podpore kot doma.

Njegov nasmeh je moja največja sreča. Zame je to zdaj običajno življenje, je pa ogromno čustev, kar naprej jočem. (smeh) Tekma tu, tekma tam, počasi se navadiš na adrenalin, a nervoze ob ogledu se po mojem mnenju ne da izničiti. In vsi dogodki vmes, sama čustva povsod. Življenje v tujini me je izpopolnilo, od nekdaj sem rada potovala in pohajkovala in selitev v tujino mi je prinesla veliko zadovoljstva. Dallas, kjer živim, ni tipično ameriški, osebno sem navdušena nad ljudmi, resda Američanom očitajo napihnjenost in pretiravanje in lahko da je res vse bolj »zunanje«, a občutek odprtosti in sproščenosti je zares v olajšanje.

In če sem čisto iskrena, v Ameriki doživljam več podpore, podpirajo mojo prisotnost ob sinu, kar se tudi meni zdi normalno. V domovini so me pogosto označili kot pretirano navezano mamo, pri njegovih 18 ali 19 letih. Ne vem, ali upravičeno. Z Luko imava dober odnos, v podporo sem mu, kjer je treba, in to so Američani prepoznali.

Vir: Onaplus

Priporočamo