Mirjam Poterbin pokazala, kateri lepotec ji zdaj dela družbo in res sta čudovit par

8. 5. 2023
Deli
Mirjam Poterbin pokazala, kateri lepotec ji zdaj dela družbo in res sta čudovit par (foto: Bobo)
Bobo

Mama Luke Dončića, Mirjam Poterbin, si je nedavno privoščila takšen oddih, ki bi si ga v teh dneh prav gotovo želeli mnogi.

Mirjam Poterbin ne skriva, da obožuje potovanja in da rada raziskuje nove in nove dežele in pri tem še kako zelo uživa. Tako je bilo tudi nedavno, ko je na svojem Instagram profilu objavila ljubko fotografijo, ki je kaj hitro dobila številne pohvale in mnogi so si želeli, da bi lahko doživeli enako izkušnjo.

Mirjam je namreč objavila prikupno fotografijo, kjer pozira v družbi čudovitega delfina, mnogi pa so jo pohvalili, da je videti zares lepo in da naj le uživa na počitnicah. Med njimi so bili tudi takšni, ki bi si želeli stati ob delfinu, vsekakor pa je bilo videti, da je Mirjam ob tem zelo uživala, saj je bila široko nasmejana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

No, lokacije sicer Mirjam ni razkrila, saj svoje zasebno življenje rada uživa daleč stran od medijskih luči, vsekakor pa je jasno, da je bila lokacija nadvse čudovita.

Preberite še: Neeee, po Saši Lendero se ločuje tudi ta zelo znan igralec, ki ga poznamo vsi!

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord