Mirjam Poterbin se je stisnila k temu pevskemu zvezdniku, očitno ji je res pri srcu

Mirjam Poterbin se je stisnila k temu pevskemu zvezdniku, očitno ji je res pri srcu (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
23. 8. 2021

Gre za hrvaškega pevca, ki ga tudi pri nas zelo dobro poznamo in ima številne oboževalke.

Mednje spada tudi Mirjam Poterbin, mama našega košarkarskega asa Luke Dončića, ki je na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri je v družbi postavnega Petra Graša. Očitno sta ga z njeno prijateljico nekje srečali in nastal je lep in vesel prizor, saj so vsi trije nasmejani, Petar pa se med tema postavnima damama počuti odlično.

Mirjam je bila tudi ob tej priložnosti urejena od glave do pete, točno takšna je, kakršne smo je vajeni. Elegantna, z diskretnim make-upom in v modnih oblačilih, ki ji izvrstno pristojijo. Je nadvse mladostna in sproščena, zato ni nič nenavadnega, da se ljudje ob njej dobro počutijo, saj je polna pozitivne energije.

Sicer pa je Petar Grašo zdaj samski, pred časom sta se s priljubljeno pevko Danijelo Martinović razšla. Veljala sta za enega najbolj trdnih parov na hrvaški zvezdniški sceni, skupaj sta bila kar dve desetletji. Razhoda nista komentirala, saj sta sklenila, da bosta svoje zadeve zadržala zase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Priporočamo