Mirjam Poterbin spregovorila o boleči ločitvi in povedala, da je bilo to nekaj najtežjega v njenem življenju

4. 6. 2020
Deli
Mirjam Poterbin spregovorila o boleči ločitvi in povedala, da je bilo to nekaj najtežjega v njenem življenju (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Mirjam Poterbin, ki jo širša slovenska javnost pozna kot mamo košarkarskega asa Luke Dončića, je v oddaji Zvezdane Mlakar spregovorila tudi o boleči ločitvi, ki je bila za njo nekaj najtežjega v življenju.

"Ja vsekakor je bila ločitev tista najtežja, predvsem zaradi Luka. Mame smo mame in najbolj te boli, ko otrok trpi. In to je bila zelo težka izkušnja, ampak se mi zdi, da smo jo zelo dobro speljali," je v oddaji pri Zvezdani Mlakar iskreno povedala Mirjam Poterbin, ki ni skrivala, da je v tistem času poiskala tudi strokovno pomoč.

"Res je, jaz sem takrat poiskala pomoč, predvsem zato, da mi svetujejo, kako otroka najlažje čez to speljati in sem danes tako hvaležna za vse tiste ure, ko sem bila tam, zato ker sem res znala tudi otroku obrazložit. Če ti znaš otroku obrazložiti, te on čisto drugače dojema," je bila odkrita Mirjam, ki je danes srečna, da se je takrat odločila tako, saj je na ta način lažje prebrodila bolečo ločitev, ki v nobenem obdobju življenja ni prijetna, kaj šele lahka izkušnja.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan