Mirjam Poterbin: Tako je bila pred 27 leti videti lepa mama Luke Dončića, bila je osupljiva plavolaska, to fotografijo morate videti

Mirjam Poterbin: Tako je bila pred 27 leti videti lepa mama Luke Dončića, bila je osupljiva plavolaska, to fotografijo morate videti (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
2. 6. 2020

Mirjam Poterbin s svojo lepo in mladostno podobo vedno vzbuja veliko pozornosti kjerkoli se že pojavi, le malokdo pa ve, da je nekoč nastopila tudi na tekmovanju za Miss Slovenije.

Mirjam Poterbin, mama košarkarskega asa Luke Dončića, je nedavno gostovala v oddaji pri Zvezdani Mlakar, kjer smo lahko prvič videli tudi njen nastop na izboru za Miss Slovenije, ki se je zgodil davnega leta 1993.

Voditeljica Zvezdana Mlakar je na veselje in radost mnogih iz naftalina potegnila posnetke iz leta 1993, ko je lepa Mirjam samozavestno korakala na izboru za Miss Slovenije in številni so bili osupli, ko so videli plavolaso lepotico, ki je že takrat jemala dih s svojo lepoto, seveda ne gre spregledati niti tega, da se v vseh teh letih ni kaj dosti spremenila in da ves čas ostaja neverjetno mladostna.

"Tega pa po mojem nisem videla že od takrat," je vidno ganjena povedala Mirjam, ko je videla arhivski posnetek. "Sploh ne vem, če sem kdaj kasneje videla ta posnetek."

"Nisem si tako zelo želela tega tekmovanja. Ampak sem plesala že prej, za eno agencijo sem delala in ta gospod mi je rekel "lej Mirjam, če želiš mogoče delati v manekenstvu, to je fino, da greš na Miss Slovenije", ker takrat je Miss Slovenije bilo še tako malo bolj poznano. In jaz sem bila tako precej, jooj pa to ni preveč zame, ampak potem sem se nekako odločila."

No, vsekakor je tudi kot plavolaska zelo očarljiva in prav nič ne bo narobe, če bomo to barvo las še kdaj videli pri njej. 

Priporočamo