Mirjam Potrebin ne skriva, da je ločitev zelo bolela, verjetno daleč najbolj v vsem življenju

12. 10. 2021
Deli
Mirjam Potrebin ne skriva, da je ločitev zelo bolela, verjetno daleč najbolj v vsem življenju (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Mama Luke Dončića, Mirjam Potrebin ne skriva, da je bila ločitev za njo izjemno težek trenutek v njenem življenju in da si je morala na določeni točki tudi poiskati pomoč, da je stvari predelala in bila sposobna obrniti nov list v svojem življenju.

"Ja vsekakor je bila ločitev tista najtežja, predvsem zaradi Luka. Mame smo mame in najbolj te boli, ko otrok trpi. In to je bila zelo težka izkušnja, ampak se mi zdi, da smo jo zelo dobro speljali," je v oddaji pri Zvezdani Mlakar iskreno povedala Mirjam Poterbin, ki ni skrivala, da je v tistem času poiskala tudi strokovno pomoč.

Sta se Boris Cavazza in Ksenija Benedetti res razšla? To odgovarja Ksenija

"Res je, jaz sem takrat poiskala pomoč, predvsem zato, da mi svetujejo, kako otroka najlažje čez to speljati in sem danes tako hvaležna za vse tiste ure, ko sem bila tam, zato ker sem res znala tudi otroku obrazložit. Če ti znaš otroku obrazložiti, te on čisto drugače dojema," je bila odkrita Mirjam, ki je danes srečna, da se je takrat odločila tako, saj je na ta način lažje prebrodila bolečo ločitev, ki v nobenem obdobju življenja ni prijetna, kaj šele lahka izkušnja.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan