Mirjana Glebš: Nepozaben Bali z Borisom!

Marijana je bila presrečna ob fotografiranju v barvitem parku ptic na Baliju. Fotografija je bila na koncu videti kot dopustniška razglednica. Pohvalno. (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
25. 1. 2013

Odličen slovenski igralec Boris Cavazza je s svojo ljubeznijo Marijano Hlebš in najmlajšim sinom družine Cavazza, Aleksandrom, lanske decembrske praznične dni preživel daleč od Slovenije.

Pred prazniki nam je Marijana zaupala, da ni ravno ljubiteljica zime in da oddih veliko raje preživi na toplem. Ob vrnitvi z vročega Balija nam je razkrila nekaj podrobnosti ljubezenskega oddiha s svojim dragim.

"Na Baliju je bilo nepozabno. Dopust v pravem pomenu besede. Bali mi bo ostal v spominu kot prekrasen otok zelenih riževih polj, prijaznih domačinov, templjev, čudovitih plaž, norih zabav, dobre hrane, kjer sem lahko sproščeno in brez stresa uživala v res okusnem tropskem sadju božanskega okusa," nam je razkrila Marijana.

Iin nadaljevala: "Zelo me je navdušil ogled predstave balijskega gledališča, česa takšnega še nisem videla, saj gre res za vrhunski spektakel, ki je prava paša za oči. Zelo zanimiv je bil tud ogled tradicionalne balijske vasi in življenja domačinov, safari parka, tržnice. Z Borisom in Aleksandrom smo uživali v čudovitem ambientu Ville Zala na Baliju, katere lastnik je Slovenec Andrej, ki je poročen z Balijko. Tam so nas res razvajali z vseh strani in zanesljivo se v bližnji prihodnosti še vrnem na ta prekrasen otok."

 

Napisal Alojz Petrovčič

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story