Miro Prašnikar (Bilo je nekoč): Prebiva v 200 let stari kašči!

Miro Prašnikar (Bilo je nekoč): Prebiva v 200 let stari kašči! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
23. 5. 2016

Miro Prašnikar, tekmovalec resničnostnega šova Bilo je nekoč, je po izpadu iz oddaje svoj mir poiskal v leseni hišici v bližini Vač.

Oseminštiridesetletni Miro, po poklicu strojni ključavničar, je svoj raj na zemlji začel postavljati, ko je še bival s prejšnjo partnerico. Nova ljubezen pa prinese tudi novo domovanje, tako zdaj Miro že štiri leta prebiva v 200 let stari kašči. Namesto da bi jo porušil, se je namreč odločil, da jo prepelje na svoje zemljišče. Hišica je bila seveda potrebna obnove, ki se je je v veliki meri lotil kar sam, pri tem pa dodal tudi številne dodatke. "Gre bolj za bivalni vikend, zato kašča ne ponuja nikakršnega pretiranega udobja, vendar kaj večjega niti ne potrebujem," je povedal Miro, ki vi hišici prebiva skupaj z novo partnerico.

DELA Z LESOM

Ob prihodu domov se je njegovo življenje vrnilo na stare tire, tako se je vrnil v svojo delavnico, kjer izpod njegovih rok nastajajo čudoviti manjši leseni objekti, tudi številni čebelnjaki. V prostem času pa rad pomaga tudi partnerici pri vrtnarjenju in postavljanju lesenih konstrukci

■ NIKA ARSOVSKI

Priporočamo