Miša in Ula skupaj na temeljiti obdelavi!

Miša in Ula skupaj na  temeljiti  obdelavi! (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
Vir: Nova
5. 2. 2018

Čeprav sta si mama in hči Miša Molk in Ula Furlan značajsko popolnoma različni, vedno uživata v družbi druga druge. Tudi zato sta se odločili za nov izziv – temeljito prenovo in obnovo telesa v Termah Portorož. Boj sta napovedali tako celulitu kot tudi gubicam.

V novo leto sta vstopili z zaobljubo, da bosta storili nekaj zase oz. se posvetili sebi. Miša pravi: "Januar je pravi čas, da se um in telo tesneje povežeta." Tako se bosta kar osem tednov posvečali boljšemu počutju, tako navzven kot navznoter. Po temeljitih pregledih pri strokovnjakih v Termah Portorož sta v drugi teden zaobljube stopili s proticelulitnimi storitvami. Ja, res je, tudi onidve se spopadata s to nadlogo večine žensk.

Morda pa ju kakšen paparac že poleti ujame na plaži in lahko se bomo prepričali, ali sta se res dobro držali predpisanih diet in tretmajev! Ula je nad storitvami v Grand Hotelu Portorož navdušeno zapisala: "Dišim po morju, vsaj tako se mi zdi, kjerkoli na svetu se srečam z njim, in vedno, ko pridem k nam, na Obalo." LifeClass Portorož ji je pisan na kožo, saj poleg udobnih sob zagotavlja tudi celovit pristop do človeka. Ula se bo namreč osem tednov držala ajurvedske diete, ki ji jo je za boljše notranje ravnotežje priporočil specialist ajurvede v centru Shakti-Ayurveda, medtem ko so Miši dodelali njen mediteranski jedilnik. "Ribice, sveža zelenjava, olive, ribja juhica ... To bi lahko jedla vsak dan. To zame ni posebna dieta, jaz se že tako zdravo prehranjujem, zato sem vesela, da so samo potrdili moje ustrezne prehranske navade."

Skupaj na  temeljiti  obdelavi!

Miša bo prvič poskusila tudi pomlajevanje obraza s trombocitno plazmo, kjer lastne celice poskrbijo za obnovo kolagenskih vlaken in elastana. V termah ji s tem postopkom obljubljajo: "Tako naravno in varno pospešimo zdravljenje, spodbudimo regeneracijo in okrevanje obraznega tkiva ter dosežemo dolgotrajen rezultat. Koža se pomladi, povešeno kožo učvrstimo in zmanjšamo gubice tudi na predelu pod očmi ter na področju celotnega obraza." Za kateri bolj invaziven poseg za lepoto pa se bo odločila Ula? Zaupala nam je: "Edina stvar, ki me je zbodla, je bila akupunktura za tonifikacijo obraznih mišic, ki sem jo preizkusila prvič v življenju."

Besedilo: Nina Keder // Foto: Žiga Culiberg