Miša Margan: Določila datum poroke in družice

Miša že izbira svojo 
poročno obleko. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
16. 2. 2015

Kar nekaj priprav še čaka nekdanjo sanjsko žensko, preden bo dahnila svoj usodni da. Največ preglavic pa bo imela prav pri izbiri poročne obleke.

"Ampak to so pozitivne in sladke preglavice. Moram priznati, da sem na zadnjem poročnem sejmu, ki sem ga vodila v Radencih, našla čudovite poročne obleke. Poročna kamrica iz Hajdine pri Ptuju ima res velik nabor čudovitih oblek in najhuje je to, ker mi je vsaka druga všeč. Mislim, da me bo še pošteno bolela glava od izbire.

Ampak Darja Klasinc, lastnica Poročne kamrice, je čudovita in mi pomaga tudi pri izbiri oblek za družice, ki bodo prav tako iz njenega salona. Imela bom štiri družice in obleke bodo blagovne znamke Demetrios. Lahko vam zaupam, da bodo v barvi fuksije in res zelo elegantne!" Miša nam je zaupala tudi datum srečnega dogodka, in sicer je to 6. junij, poročno slavje pa bo v Hotelu City v Mariboru, na njihovi čudoviti terasi s pogledom na Lent. Imela bo kar nekaj svatov iz tujine, med drugim so to tudi družice – Tina Pulko, ki živi na Švedskem, in Tina Ksela Crous iz Avstralije, iz Slovenije pa bo njena družica tudi njena velika prijateljica, nekdanja mis Slovenije Tadeja Ternar.

Značke: Miša Margan

Priporočamo