Miša Margan: Gospe Janković posodila kužka

Vir: Lea
6. 1. 2009
Na prestižni reviji Zlata modna zapoved se je v ljubljanski festivalni dvorani ob vseh znanih manekenskih modelih na odru pojavila tudi prav posebna kosmata manekenka.

“V okviru agencije Vulcano Models smo pripravljali veliko modno revijo v zlatih modnih barvah in beseda je nanesla na gospo Janković, ki se je predstavila s svojimi oblačili na enem izmed izhodov,” je povedala Miša Margan. Z Meto Logar, dekletom Mijinega sina Damjana, sta si zaželeli ob izhodu pravega belega kužka, ki bi se skupaj z njo sprehodil po modni pisti. “Nismo iskali dolgo, saj je bila moja Ajša kot nalašč za to vlogo. Že od nekdaj me je spremljala na vseh medijskih dogodkih in fotografiranjih, tako da se nisem bala, kako se bo izkazala.”

Čez dan so potekale vaje in psička se je odlično znašla v kaosu modnega blišča in tudi na modni pisti je šlo vse kot po maslu. Miša, ki je kar žarela od ponosa, pa je imela na reviji tudi svojo zadolžitev: na pisti se je predstavila v črni kreaciji iz lističev Radgonske penine, ki so jo oblikovale dijakinje zadnjega letnika SŠ za oblikovanje v Mariboru.

Priporočamo