Miša Margan in Nataša Kirn: Izkoriščata zveze in poznanstva!

Vir: Nova
2. 6. 2009

Obe lepotci, Nataša Kirn in Miša Margan, sta bili najprej razvpiti kot akterki prvih resničnostnih šovov pri nas, zelo znani pa sta postali kot pogumni dekleti, ki sta svoje čare razkrili bralcem slovenskega Playboya. Zdaj sta združili moči in se lotili novih projektov, s katerimi sta povezali vse svoje dosedanje izkušnje, zveze in poznanstva.

Natašo je Slovenija spoznala v oddaji Sanjski moški. Da ji bo ta oddaja spremenila življenje, si ni predstavljala. Poklicna vojakinja se je namreč zaljubila v glavnega akterja Damirja, s katerim sta preživela skoraj tri čudovita leta.

»Z Damirjem sva še danes zelo dobra prijatelja. V njem vidim človeka, ki mu lahko še vedno zaupam, in vem, da me kot prijatelj ne bo nikoli razočaral,« je zaupala Nataša. Njena poklicna pot vojakinje se je hitro končala in odneslo jo je v vode življenjskih zavarovanj. »Še danes imam podjetje, ki je registrirano za opravljanje tovrstnih sklepanj, a sem ponudbo zaradi obsega različnega dela bistveno povečala.«

Nataša je sklepanje na terenu opustila in začela pisarniško delo. Hkrati s tem pa je postala še taksistka, kar je precej nenavadno delo za dekle. »Res je nenavadno, ko ljudje pridejo v moj taksi in me prepoznajo. Enostavno še zdaj, ko je bilo o tem že toliko napisanega, ne morejo verjeti.« Nataša se tega ne sramuje, saj se zaveda, da je vsako delo, ki ga opravlja, pošteno.

Pogumna

Tudi Miša je imela podobno televizijsko izkušnjo kot Nataša, le da je bila njena zgodba precej drugačna. Sama se je preizkusila v glavni vlogi Sanjske ženske in odnesla tako opekline kot pozitivne izkušnje.

»Pred takšno izkušnjo si človek ne predstavlja, kaj ga čaka. Meni se je življenje v trenutku obrnilo za sto stopinj. Postala sem splošno javna oseba. Čeprav sem vedno živela skromno, so si ljudje izmišljevali sto in eno zgodbico,« se spominja Miša.

»Vse to me je na začetku močno obremenjevalo, a kot pravijo, z leti dobiš trdo kožo. Še danes me ljudje ustavijo in se me spomnijo. Največ pa je takšnih, ki me prepoznajo in ne vedo najbolje, kam bi me uvrstili. V takšnih primerih se najraje pošalim, da smo bili lani skupaj na pikniku. Potem pa spet razmišljajo,« se pošali Miša.

Po oddaji je dobila prve ponudbe za pisanje in se posvetila kolumnam, nato pa po naključju zajadrala v novinarske vode, hkrati pa je delala tudi na področju marketinga.

»Vodila sem koordinacijo in PR plesnega programa v eni izmed največjih izobraževalnih ustanov v Mariboru, spoznala sem veliko ljudi in se maksimalno posvetila lastnemu razvoju. Lani sem odšla na svojo samostojno pot.«

Sanjski projekt

Miša in Nataša sta se spoznali po naključju na zabavi skupne prijateljice in takoj navezali dobre stike. »Velikokrat sva se dobili in preživeli kakšne divje dogodivščine. Nastalo je zanimivo prijateljstvo, ki sva ga negovali skozi vsa ta leta,« doda Miša.

»Pred dobrima dvema letoma pa sva se prvič pogovarjali, da bi naredili nekaj skupnega. A nisva imeli začrtanih ciljev,« je povedala Nataša. Ona se je v tem času veliko ukvarjala z organizacijo prireditev, Miša pa že deset let dela v marketingu, organizaciji in promociji, hkrati pa še kot animatorka in povezovalka prireditev.

»Beseda je tako dve leti tekla okoli projekta, ki sva ga letos spomladi končali. To je projekt z naslovom Explosion Of Dreams. Vsaka od naju ima svoje veze, svoje delo, ki sva ga nadgradili z novim projektom, znotraj katerega bodo prišli na račun vsi adrenalinski navdušenci.«


Nataša je tako prevzela organizacijski del na terenu, Miša pa stvari za zdaj vodi iz pisarne. »Explosion Of Dreams bo odpeljal podjetja in posameznike na zanimive dogodivščine glede na letni čas. Ali bo to adrenalinski park, vožnja z gosenicami ali pa skok s padalom. Ničesar se ne bomo ustrašili,« doda zgovorna Nataša.

»Sprva sva si želeli, da bi pri projektu sodelovalo več deklet, a se je to izkazalo kot slaba poteza, kajti na koncu si primoran narediti vse sam. Bova pa k sodelovanju zagotovo povabili izbrano skupino deklet ob sami izvedbi dogodkov,« dodata.

Začelo se je

Miša in Nataša sta nedavno opravili prva slikanja za promocijski material. »Spletna stran je v izdelavi in čaka samo še na slike in tekst. Vsi, ki jih bo zanimalo kaj več, bodo lahko prebrali obširno predstavitev in ponudbo,« pove Miša.

»V tem trenutku pa smo v pripravah in organizaciji Tačkovega teka, ki bo junija za vse ljubitelje kužkov. Skupaj z Radiem Center kot soorganizatorjem bomo pomagali Društvu za varstvo in proti mučenju živali Maribor.«

Miši se je ideja porodila ob letošnjem Repkovem teku v Ljubljani. »Zaradi dežja nas je več kandidatov s štajerskega konca svoj prihod odpovedalo. Beseda je nanesla, da bi bilo super nekaj takega organizirati tudi pri nas. Takoj sem preverila stvari pri organizatorjih v Ljubljani. Dobila sem zeleno luč in vso podporo. Štajerci bomo tako imeli Tačkov tek.«

Miša je šla v akcijo glede koordinacije in same organizacije, Nataša pa je zavrtela telefone in poiskala ustrezne sponzorje.

»Najprej je tudi Tačkov tek dobrodelna akcija, kjer bomo pomagali Društvu za varstvo in proti mučenju živali Maribor. Vsak evro, ki se bo zbral, bo šel naravnost na društvo, saj morajo preživeti do selitve v nove prostore,« doda Miša. Prav tako pa se je odpravila do mariborskega župana, ki je akcijo podprl z velikim navdušenjem.  
       
Zoja Ahlin