Miša Margan in Stančka Šukalo: Nakupujeta prek spleta

Vir: Lea
21. 6. 2012

Televizijski voditeljici Stančka Šukalo in Miša Margan sta eni od tistih zvezdnic, ki nimajo zadržkov pri nakupovanju prek spletnih strani.

Za nakupovanje kozmetike prek spletnih strani so se navdušile tudi Nina Pušlar, Maja Keuc, Maša Medik in Sandra Adam, ki svoje izdelke kupujejo na spletni strani licila.si.

"Pri kozmetiki nikoli ne veš, kakšna je, dokler je ne preizkusiš. Ker sva obe veliko na terenu, preprosto nimava časa, da bi lahko ure in ure preživele v nakupovalnih centrih in izbirale prave šminke, pudre in senčila. Tako nama ostane le, da ob večerih pobrskava na spletni strani z ličili in poiščeva svoje izdelke, ki so nato že naslednji dan na najinem naslovu," dodata Stančka in Miša.

"Na začetku sva bili precej negotovi, a izdelki so se izkazali. Zelo nama je pomembno, da je kozmetika, ki jo uporabljava, kakovostna in dolgo obstojna. Pri delu na televiziji to igra še posebej pomembno vlogo, saj se snemanja zavlečejo pozno v noč in mora biti koža videti sveža ves čas. Na voljo imajo različne odtenke barv, šmink, pudrov, ki so kot nalašč primerni za vsakodnevno uporabo in hkrati tudi za make up ob posebnih priložnostih. Za vsa dodatna vprašanja, ki sva jih imeli, pa so nama tudi odlično svetovali. Obe pa je še dodatno prepričalo dejstvo, da njihovi izdelki niso preizkušeni na živalih," še dodata.