Miša Margan in Tadeja Ternar: Nerazdružljivi prijateljici

Vir: Lea
27. 10. 2012

Lepotički Tadeja Ternar in Miša Margan sta prijateljici, ki sta se ujeli tako na službenem kot zasebnem področju. Vrsto let že negujeta dober odnos in skupaj ustvarjata zanimive projekte.

V modnem in estradnem svetu se težko najdejo in ohranjajo dolgoletna prijateljstva, saj se med prijateljicami slej ko prej nekaj zalomi. Navadno sta razlog za prepir nevoščljivost in nezaupanje. Nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar in nekdanja sanjska ženska Miša Margan sta se ujeli na prvem srečanju pred dobrimi šestimi leti. Od takrat sta nerazdružljivi prijateljici. "Najino prijateljstvo temelji na dolgoletnem poznanstvu. Čeprav nisva neprestano na zvezi, sva ugotovili, da bistvo dobrega odnosa temelji na zaupanju," dodajata. Tadeja in Miša imata veliko skupnega, in prav to ju je povezalo. "Obe sva v prostem času aktivni pri poučevanju in prenašanju manekenskega znanja na otroke in najstnice. In čeprav ne delava za isto agencijo, se v tem pogledu ne vidiva kot konkurenca druga drugi. Ravno nasprotno. Naučili sva se povezovati, česar pa na žalost v miselnosti drugih primanjkuje."

V središču pozornosti
Lepotici se ob poučevanju bodočih modelov tudi sami večkrat postavita pred fotografski objektiv. "Zadnji najin skupni projekt je bilo reklamno slikanje v središču Maribora, kjer se nam je pridružila še nekdanja miss Alpe Adria Polona Golob. Slikali smo jesensko kolekcijo trgovin Extra. Zanimivo je bilo, da nas je fotografinja Tanja Zrinsky s svojo zgodbo vključila v vsakodnevni utrip mesta. Sceno je postavila naravnost sredi ulice in mimoidoči so postali naključni statisti našega dela," dodata. "Celotno dogajanje je bilo zanimivo, saj so nas spremljale oči sprehajalcev, šolarjev in drugih mimoidočih. Zanimive modne kombinacije je pripravila Jasmina Talun Modrijan, ki je vsaki od nas izbrala oblačila, v katerih smo se počutile seksi in zapeljive." Lepotički, ki sta skupaj sodelovali v številnih projektih, sta se hitro ujeli, zlasti zato, ker sta dobri prijateljici tako na zasebnem kot tudi poslovnem področju. "Najbolj pomembno pri vsem pa je to, da lahko delaš z ljudmi, s katerimi se dobro razumeš. Da ni ljubosumja, nevoščljivosti in zavisti."