Miša Margan in Tadeja Ternar podali ovadbo zaradi nadlegovanja

Miša Margan in Tadeja Ternar podali ovadbo zaradi nadlegovanja (foto: Aleš kocbek) Aleš kocbek
Vir: Nova
7. 12. 2017

Prišlo nam je na ušesa, da so štajerski lepotici Mišo Margan in Tadejo Ternar opazili na policijski postaji v Mariboru. Kot smo izvedeli, sta podali kazensko ovadbo zoper nadlegovanje in ogrožanje varnosti.

Lepotici sta nam zaupali, kaj se je zgodilo. "Res je. Na policijski postaji sva prijavili nadlegovanje in ogrožanje varnosti. In sicer sva prijavili nekega frizerja Gorana Krstiča, ki nama grozi prek socialnih omrežij.

To je šlo tako daleč, da je začel groziti tudi najinim poslovnim partnerjem in jih fizično nadlegovati. Tega omenjenega frizerja je očitno zmotilo, ker sva pred dvema letoma ustanovili agencijo Glammodels. Dotični naj bi svoje frizerske storitve poimenoval Glam look, mimogrede v Sloveniji nima niti pravno urejenega poslovnega statusa niti zaščitene blagovne znamke, in nama prepoveduje uporabo Glammodels.

Midve sva znamko zaščitili pri uradu za intelektualno zaščito in se pravno pozanimali. Naslednji korak, ki ga bo prejel, je civilna tožba zoper blatenje podjetja, imena, dela in ogrožanje najinega življenja. Fant je šel precej daleč, zato sva podali prijave na institucije, ki so za to odgovorne!"

Foto: Aleš Kocbek