Miša Margan Kocbek: Lani poroka, letos medeni tedni!

Miša Margan Kocbek: Lani poroka, letos medeni tedni! (foto: Marko Pigac, Natalija Jelušič Babič) Marko Pigac, Natalija Jelušič Babič
Vir: Story
25. 2. 2016

Začele so se priprave na poroke in po Sloveniji potekajo številni poročni sejmi. Na nekaterih je bila tudi Miša Margan Kocbek, ki si je ogledala nove kolekcije poročnih oblek. Kot nam je sama priznala, je že našla eno, ki jo bo nadela ob prav posebni priložnosti.

Miša je povezovala kar nekaj poročnih sejmov, ki so potekali na SV delu Slovenije.

"Lepo je bilo znova občutiti tisto pozitivno energijo, ko si pomerjaš poročne obleke. Letošnje kolekcije oblek so enostavno fantastične in našla sem že dve, med katerimi bi se težko odločila, če bi se znova poročila. (smeh) Lani sem prav na sejmu v Radencih našla svojo poročno obleko in nihče ni vedel, da sem jo takrat nosila, ko sem vodila prireditev," še doda Miša.

"Tudi letos sem nosila nekaj čudovitih poročnih oblek in eno, ki je bila narejena prav posebej zame za vodenje sejma v Radencih. Izdelana v tujini iz modre čipke in nastala po skicah, ki smo jih naredili z Darjo v Poročni Kamrici. Spogledujem pa se tudi že z eno poročno obleko, ki bi jo oblekla za prav poseben dogodek v kratkem, ampak bi o tem za zdaj ostala še malo skrivnostna," je še povedala v smehu. Miša in njen Gorazd sta se poročila lanskega junija v Mariboru na veliki poroki in do danes še nista izkoristila poročnega potovanja, na katero odidejo številni pari kmalu po poroki.

"Res je. Dolgo časa sva premišljevala, kdaj in kako naj odideva na poročno potovanje. Konec lanskega leta sva bila nekaj dni v Aziji, zato sva se odločila, da bo poročno potovanje razdeljeno na dva dela. Po eni strani je najina velika želja eksotika, kakšni otoki Francoske Polinezije, Cookovi otoki, Maldivi ... Imela sva že nekaj ponudb, a sva se raje odločila, da si za ta denar privoščiva dvojno potovanje tja, kjer oba zelo uživava. In eno izmed teh potovanj je Azija. Skoraj vsako leto odideva tja, pa četudi le za nekaj dni. Zakaj? Ker je Tajska deleža prijaznih ljudi, odlične hrane, čudovitih naravnih znamenitosti in zanimivih budističnih templjev. Ko sva tam, pozabiva na vse, pozabiva na čas in se prepustiva le uživanju."

Napisala Andreja Korenčan
Fotografije Marko Pigac, Natalija Jelušič Babič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story08/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 08/2016

Story 08/2016, od 18. 02. 2016

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri