Miša Margan, Nataša Kirn in Barbara Frank: Dobro jim stojijo!

Vir: Nova
10. 8. 2009

Ko je paparac zagledal Natašo Kirn, Mišo Margan in Barbaro Frank zgoraj brez, se mu je odprl gobec kot v kakšni risanki! Ne le, da so bile gole, ampak so si med seboj celo tipale joške. Samo en problem obstaja: med njimi je bil en tip. In ta tip ima problem. »Ali je z njim kaj narobe?! Ob njem so bile tri slečene babe, njemu pa tič ni stal,« skrbi paparaca.

V hrvaškem kraju Filip i Jakov je paparac zagledal ogromno joškovja na kupu! Seveda so sočne breskvice kar privabljale željne poglede, sploh ko je odkril, kdo so njihove lastnice. Playboyevi nagici Nataša in Miša sta si v družbi priznane slikarke Barbare Frank privoščili pravi razvrat, kjer se je jedlo, pilo in predvsem – šlatalo! Še dobro, da je skoraj vse ujel eden izmed mimoidočih, kajti imel je kaj za videti!

»Na gliserju, dolgem kakšnih sedem metrov, sso me joške skoraj zaslepile! Videl sem jih od obale, ko sem boljše pogledal, pa sem najprej spoznal Natašo Kirn, seveda aSigurno so to najboljše umetne joške, kar sem jih sploh kdaj videl,« nam je zaupal paparac, ki je hitel razlagati naprej:

»Za tisto blondinko se mi zdi, da je Brigita Šuler, ampak nisem prepričan. No, ona je predvsem opazovala dogajanje na gliserju, ker sta se Miša in Nataša skoz šlatali za joške. Miša je celo potipala s celo dlanjo Natašine, ampak tako na hitro, da sploh nisem vedel, kaj se dogaja. Seveda pa sta si vsake toliko časa prijeli vsaka svoje joške … Mogoče pa prakticirata masažo Saške Lendero? Drugače pa sem opazil, da sta tista blondinka in Nataša ful dobri prijateljici, saj sta se neprestano nekaj hihitali, se dotikali … Hm, kaj pa če se med njima kaj plete, zdaj, ko sta obe samski?!«

Seveda blondinka ni bila Wernerjeva varovanka Brigita Šuler, temveč mariborska slikarka Barbara Frank, ki je znana po tem, da svojim slikam doda pridih trodimenzionalnosti zaradi rudnin, starih po več tisoč let.

Ali so spali med sabo?

Paparac si je očitno res vzel čas in pozorno spremljal dogajanje na čolnu, kjer se je po njegovih besedah odvijal pravi razvrat. »A veste, da je bil tam še en moški? Po mojem mora bit res jebač, da mu uspe na en čolniček pripeljati tri nagice!«

Ko smo sliko podrobneje pogledali, smo opazili, da je omenjeni moški fant Miše Margan. To je tisti Gorazd Kocbek, s katerim se je Miša nameravala letos v Ameriki celo poročiti, a sta si tik pred kapelico premislila. Očitno bi rada še prej do konca uživala življenje.

»Čez en dan sem jih opazil v kampu v istem kraju in spet so bili na kupu. Očitno ima ena od njih tam prikolico, ker so se po kampu šetale gor in dol, kasneje pa sem jih videl sedeti pred eno prikolico na plastičnih belih stolih. Mislite, da so spali skupaj? No, vsekakor zavidam tistemu tipu!«

Marjanca Scheicher