Miša Margan o ljubezni na prvi pogled

Vir: Story
31. 5. 2015

Tik pred zdajci smo Mišo Margan ujeli pri zadnjih pripravah na poročni dan. Še dobra dva tedna, pa bo postala gospa Kocbek. Miša nam je zaupala ljubezensko zgodbo, ki se je začela s prvim pogledom.

Pred desetimi leti smo Mišo Margan spoznali v resničnostnem šovu Sanjska ženska. Takrat ljubezni ni našla, je pa svojo srečo doživela na povsem drugačen način. “Po tej oddaji je bilo kar pestro. Moški so se me večinoma bali in vsi so o meni vedeli vse. No, vsaj tako so mislili. (smeh) Potem pa je prišel Gorazd. Nikoli nisem verjela, da se lahko zgodi ljubezen na prvi pogled, a pri Gorazdu se je. Bila je ljubezen na prvi pogled. Na pogled, ko sem si rekla, da se bom s tem moškim poročila,” se spominja Miša, ki jo trenutno res čaka velika poroka.

“Bila sem samska in prijatelji so me prepričali, da smo odšli na koncert Cubisma, ki je bil v enem izmed letnih klubov v Mariboru. Prišla sem tja - brez kakršnihkoli pričakovanj, zgolj poslušat dobro glasbo in uživat v družbi prijateljev - ko sem ga zagledala. Stal je pri šanku in se pogovarjal s prijateljem. Takrat je nastala panika. Želela sem izvedeti, kdo je, kajti v Mariboru ga še nisem videla. In saj veste, Maribor je majhno mesto in se vsi poznajo med seboj. A njega ni poznal nihče. No, nihče iz moje družbe, zato so se prijatelji v trenutku porazgubili. Vsak je odšel po svojih kanalih zbirat informacije, mene pa so pustili samo sredi kluba,” se spominja prvega snidenja Miša. “Potem so počasi prihajale informacije in ena izmed njih je bila tudi ta, da ima ta fant spletno stran www.strast.si.

Najprej sem pomislila in se vprašala, ali se ukvarja s kakšno erotično vsebino. Ja, na kaj pomisliš najprej pri strast.si? Izkazalo se je, da je pod to blagovno znamko skrita najboljša čokolada, ki jo dela z bučnim oljem. Tako je bil prvi korak narejen. Kaj pa naprej? Nekaj časa smo vsi mencali in potem je moja prijateljica vzela stvari v svoje roke. Odšla je naravnost do njega. Izkoristila je trenutek, ko je bil sam za šankom, in ga ogovorila. Dala mu je mojo telefonsko številko in mu naročila, naj me pokliče. In res, čez dva dneva sem dobila prvo sporočilo. Potem pa se je zgodba dogajala neverjetno hitro. Našla sva skupne interese in si ustvarila dom ter družino. Povedal mi je tudi, kako je sam doživljal najino prvo snidenje in kako se je tudi njegov pogled ustavil na meni. Skratka te zgodbe ne bova nikoli pozabila,” se še spominja Miša. “Pred nekaj dnevi sva praznovala sedmo obletnico, in če pravijo, da je sedmo leto prelomno, bo najino lepo, saj naju čaka nepozabna poroka.” Zdaj je res pred vrati poroka, o kateri govori že vsa Slovenija.

“Ni skrivnost, da se bova poročila, in priprave so v polnem teku. Gorazd je pretekli vikend imel fantovščino, na vrsti je še dekliščina. “Ta bo neverjetna in za vso organizacijo (razen iger) sem poskrbela sama. Seveda vem, da to navadno naredi priča, ampak jaz sem zgodbo obrnila in presenetila prijateljice. Povedala sem jim samo, da jih čakata dva nepozabna dneva in kaj potrebujejo na poti. Kam gremo in kaj bomo počele, pa ne bodo vedele do trenutka, ko bomo prispele do kraja dogajanja,” je povedala Miša, ki je za dekleta pripravila pravo adrenalinsko presenečenje. “Pot nas bo odpeljala v Zip line park v Bovcu. Adrenalinski park namreč ponuja najdaljšo vožnjo na jeklenicah v Evropi in pričakali nas bodo izkušeni vodniki iz agencije Aktivni planet, ki so nam pripravili aktivnosti za dva dni. Na enem mestu bomo tako lahko izbirale od raftinga, kanjoninga, kajakaštva, pohodništva do hydrospeeda. Za tiste malo bolj pogumne pa je tukaj še zip line, ki se razprostira nad gorsko dolino. Je eden največjih parkov v Evropi, ki ti ponuja spust po petih jeklenicah, daljših od 500 metrov. Nepozabna adrenalinska preizkušnja, kjer letiš do 60 km/h več kot 200 metrov nad tlemi. Urošu Snoju, Deniju Vučiču in vsej ekipi Aktivnega planeta se tudi neizmerno zahvaljujem za to nepozabno in nekoliko drugačno avanturo, ki bo nepozabna za vse. No, Martina Ipša bo poskrbela še za obilico smeha, fantje pa nam bodo zvečer spekli na žaru.”

Po vseh prigodah, ki jih je Miša v zadnjih dneh doživela, in vseh, ki jo še čakajo, pa si je pri organizaciji poroke že nekoliko oddahnila, saj je za veliki dan že skoraj vse urejeno. “V Hotelu City, kjer bo poroka, je že vse pripravljeno. Vse stvari so postavljene, navodila podana in čakamo le še na pomembni dogodek. Obred bo potekal na čudoviti terasi s pogledom na Dravo in Pohorje, zabava in večerja pa bosta v notranjem delu. Na terasi bomo uredili prav poseben lounge kotiček za sproščanje. Za cvetlično dekoracijo bo poskrbel Iztok Harb, priznan florist, ki ve, kaj in kako. Skupaj sva odšla tudi v Dobrovnik (Ocean Orhids, op. a.) in izbrala orhideje, ki jih bodo pripravili za moj poročni dan. V trgovini Popolna dekoracija pa so poskrbeli za dekoracijo terase in miz. Že za Kianin rojstni dan smo dekorirali prostor v njihove izdelke in bilo je čudovito, zato menim, da bo poroka z njihovimi izdelki fantastična. Tam sem izbrala vse pompone, s katerimi bo okrašena terasa Hotela City, lampijončke in zastavice. Imajo čudovit nabor dekoracije za različne priložnosti,” nam zaupa Miša.

“Pred nekaj dnevi smo na terasi s fotografinjo Natalijo Jelušič Babič posneli nekaj čudovitih fotografij, da smo določili lokacije za slikanje. S tem bomo na poroki imeli manj dela,” doda Miša. “Ta terasa je oba z Gorazdom očarala in marsikdo naju vpraša, zakaj bo poroka prav tam. Ko pa doživijo razgled s terase, jim je odgovor jasen,” pove. “Ko sva bila na enem od njihovih dogodkov, sva se zaljubila v ambient in odločitev ni bila težka. Sama sem bila tudi na odprtju hotela in že takrat razmišljala, kako lepa mora biti poroka na tej terasi. In res. Na enem mestu imajo odlične pogoje za izvedbo sodobne urbane poroke in poročnega obreda v manjšem številu svatov pa tja vse do 300 gostov. No, midva bova imela le 100 svatov. (smeh) Pri pripravi poroke skrbno prisluhnejo vsem mojim željam, kar mi je najpomembnejše. Pomagajo pa tudi pri vseh podrobnostih, tako da je celotna organizacija veliko lažja. Velika prednost je tudi ta, da ima hotel na voljo čudovite, moderno opremljene sobe, in moji gostje, ki prihajajo z vseh koncev sveta, bodo tako lahko brez skrbi uživali v zabavi,” še pove.

Miša in Gorazd bosta na poroki imela veliko spremstvo. “Mene bodo spremljale štiri družice, Gorazda pa štirje prijatelji. V veliko čast mi je, da bosta ob meni prijateljici, in sicer Tina, ki zaradi najine poroke prihaja iz Avstralije, in druga Tina, ki prihaja iz Švedske. Obe sta bili včasih v modnem svetu pri nas zelo znani, zdaj pa živita v tujini. Imava pa tudi kar nekaj znanih gostov. Vesela sva, da so se vabilu odzvali Vesna in Aleš Kristančič in Rajmond Debevc z Metko - Rajmond in Gorazd se poznata iz strelskih krogov. In seveda vsi drugi prijatelji, ki naju bodo počastili s svojim obiskom,” doda Miša in nadaljuje: “Na poroki bo glasbeno besedo imel Frenk Nova s svojo skupino Sopranos. Martina Ipša bo poskrbela za stand-up, ne bo pa manjkalo veliko drugih presenečenj. Med obredom nas bo s svojim angelskim glasom razvajala odlična sopranistka, ki je pred kratkim postala mamica, Nataša Zupan. Moja Kiana pa bo spremljala deklice s cvetjem.” Miša in Gorazd bosta prijatelje presenetila še s prav posebnim plesom.

“Imava res srečo, saj sta te dni v Mariboru odlična plesalca Gordana in Trent Whiddon. Že nekaj dni naju pridno učita koreografijo, s katero bova presenetila goste. Lahko vam zaupam, da ko sta videla, da nisva ravno nerodna, sta v koreografijo hitro dodala številne podržke in obrate. Joj, da vam ne povem, kako me že vse boli! (smeh) Ampak rezultat bo zagotovo veliko presenečenje za vse!”

Popolna na poročni dan

Miša se za poroko že pripravlja, zato je obiskala Medico-wellness center Valens Augusta v Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj. “Slišala sem za najsodobnejše medicinske tretmaje za oblikovanje telesa Med Contour in naravno pomlajevanje obraza Med Visage. V svetu lepotne medico estetike gre za edinstveno tehnologijo, saj je Med Contour trenutno edina ultrazvočna naprava na svetu z dovoljenjem FDA (Food and Drug Administration), certifikatom kakovosti CE 0476 ter integrirano sondo za limfno drenažo. Je edina patentirana naprava, ki omogoča celovit in nadzorovan globinski tretma brez tveganja. Med Contour oblikuje telo s pomočjo ultrazvoka, z vakuumsko masažo, limfno stimulacijo in limfno drenažo. V 45 minutah se na obravnavanem delu telesa zmanjša obseg tudi do 2,5 centimetra. Po treh tretmajih tudi do šest in po petih tretmajih tudi do deset centimetrov.

Priporočajo ga mamicam po porodu (tudi meni so ostali nekateri predeli okoli trebuha nog in zadnjice, ki me motijo) pa tudi vsem, ki imajo težave s trdovratnim celulitom, bodočim nevestam in ženskam, ki bi se rade bolje počutile,” pove Miša. “Ko sem prišla na prvi posvet, me je sprejela vodja medico-wellness centra v Grand Hotelu Primus dr. Tatjana Rauter Pungartnik. Pogovorili sva se o mojih kritičnih točkah in pripravili terapijo. Povedala mi je, da je po mnenju svetovno znanih zdravnikov tretma Med Contour ena od najboljših alternativ kirurški liposukciji, saj dosega neprimerljive rezultate na povsem neboleč in varen način. Poleg vsega pa nisem zagovornica invazivnih, kirurških posegov v telo, zato me je to še najbolj prepričalo,” še doda. “Gre za tretma, primeren tako za ženske kot za moške, ki povzroča izločanje odvečnih strupov in maščob ter s tem zmanjšuje obseg obravnavanih delov telesa. Torej so pri meni to predel trebuha in kritične noge.

Zaradi posebne tehnologije Med Contour doseže večjo globino delovanja ter omogoča popoln nadzor in varnost v primerjavi s številnimi drugimi necertificiranimi napravami na trgu.” Miša je tako že po prvem tretmaju opazila razlike: “Presenečena sem, da so rezultati že vidni. Na poroki se bom tako počutila še bolje!”

Napisala Andreja Korenčan
Fotografije Natalija Jelušič Babič, Helena Kermelj, Mediaspeed
Oblačila Extra Maribor in Mia Fashion BTC Ljubljana
Make-up in pričeska Monika Topolovec

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story