Miša Margan: Ostaja zvesta televiziji

Vir: Lea
3. 2. 2011

Vsestranska Miša Margan je tudi v letošnji sezoni ostala zvesta oddaji Ujemi sanje, ki jo vodi skupaj z lepotico Stančko Šukalo. Vabilu na klepet pa se radi odzovejo različni estradniki. Med njimi je pred kratkim bila tudi Sandra Auer.

“Oddaja se sedaj predvaja na različnih lokalnih televizijah, odvisno, od kod ste, še vedno v soboto ob 21. uri. Sistem oddaje pa ostaja enak,” pojasnjuje Miša, ki v studiu gosti različne goste. “Stančka se odpravlja na teren, kjer v rubriki Potrkali smo na vaša vrata razveseljuje različne slavljence in jim pripelje gosta presenečenja. Druga njena rubrika pa je namenjena humanitarnosti.

Pred kratkim je pomagala družini, ki ji je v tragični nesreči pogorela hiša,” pove Miša in doda: “K meni je prišla tudi Sandra Auer, s katero sva se pogovarjali o vseh dogodivščinah, ki jih je doživela v hiši BB, njenih načrtih in tudi dobrodelnih podvigih. Sandra se je namreč tudi odzvala humanitarnemu klicu in v Mariboru pripravila dobrodelni koncert za socialno ogrožene družine.”

Priporočamo