Miša Margan: "Poroda se zelo bojim"

S prijateljico Natalijo Jelušič Babič je posnela nekaj izvrstnih fotografij. (foto: Natalija Jelušič Babič) Natalija Jelušič Babič
Vir: Lea
26. 6. 2013

Pred prihodom dojenčice se Miša Margan pripravlja na vse, kar spada zraven. Ob tem pa seveda ni pozabila na veliko zabavo, ki jo bo pripravila v krogu svojih najbližjih prijateljev.

Miša ima rok poroda v sredini septembra in se trenutno še ne obremenjuje glede tega. "Najbolj me moti to, da me ženske sprašujejo o porodu oziroma mi same pripovedujejo o njem, ne da bi jih sploh kaj vprašala. Vsaka ženska ima svojo izkušnjo in trenutno res nočem o tem ničesar slišati. Še najmanj pa kaj negativnega," pove Miša.

"Sem namreč zelo občutljiva, sploh ko pomislim na bolečine, me zmrazi po vsem telesu. Imam pač zelo nizek prag bolečine in se poroda zelo bojim. Sploh si ne znam predstavljati, da bi rojevala celo večnost. Slišala sem tako negativne kot pozitivne zgodbe, poznani sta mi obe plati, ampak nikoli ne veš, kaj bo doletelo tebe. Raje se v tem trenutku osredotočam na lepše strani nosečnosti in prav zato sem s prijateljico Natalijo Jelušič Babič, ki je odlična fotografinja, posnela nekaj izvrstnih slikic."

Več izveste v novi številki revije Lea, za katero je Miša spregovorila tudi o veliki zabavi ob prihodu dojenčka, na kateri ne bo manjkal niti stand up z Martino Ipša, 6Pack Čukur s Hangover Ladies, bogat jedilnik ...

Miša Margan pa je tudi ena izmed tekmovalk, ki se bo skupaj z drugimi znanimi Slovenci, pomerila v najbolj slavni tekmi v bočnem parkiranju. Več o tem izveste v novici Iščemo prvaka v bočnem parkiranju.