Miša Margan: Poroka v Las Vegasu odpadla!

Vir: Lea
3. 6. 2009

Sanjska ženska in Playboyevo dekle Miša Margan je sanjskega princa Gorazda spoznala pred enim letom in med njima je takoj preskočila iskrica. Na obletnico ljubezni, 16. maja, pa sta si želela ljubezen okronati s poroko v Las Vegasu ...

Miša in Gorazd veliko razmišljata o skupnem življenju, zato sta ljubezen želela okronati s hitro poroko v Las Vegasu. O poroki se je mladi par pogovarjal že dober teden pred odhodom v Združene države, a za to ni vedel prav nihče. Niti najbližji sorodniki.

‘’Z Gorazdom sva se sprva le šalila o tem, kako zanimivo bi bilo, da bi se poročila prav v Las Vegasu, saj se tam poroča veliko parov, tudi znani filmski igralci in glasbeniki,’’ nam zaupa Miša. A ko sta prispela do cilja, ni šlo po načrtu.

Sanjsko potovanje

Na začetku potovanja je Mišo in Gorazda pot ponesla do San Francisca, kjer sta preživela nekaj romantičnih dni. Navdušila ju je tudi pokrajina doline Napa, kjer pridelujejo najboljša ameriška vina, in z užitkom sta preizkusila vina sorte modri pinot. Pot sta zaljubljenca nadaljevala v Los Angelesu, kjer sta se dobila z igralcem Jurijem Bradačem in spoznala življenje, ki ga živijo najbogatejši Američani na Bel Airu.

Blišč in beda

Po dogodivščinah v Los Angelesu pa so se odpeljali v največje zabaviščno mesto Las Vegas. ‘’Vegasu smo namenili tri dni, saj so Gorazda in Tamaro, ki je potovala z nama, čakale službene obveznosti v New Yorku.’’ Takoj ko sta prišla v Vegas, sta dobila napotke za poroko, a sta Miša in Gorazd spoznala, da ni vse tako, kot je prikazano v filmih.

‘’Vsak misli, da samo prideš tja in se poročiš. A pot te sprva odpelje v urad, kjer zaprosiš za licenco. Če s seboj nimaš rojstnega lista, poročna licenca velja le za Nevado, kar pomeni, da si poročen le v tej zvezni državi. Druga stvar je, da dobiš licenco, s katero se poročiš v eni od poročnih kapelic. V Las Vegasu se lahko poročiš tudi v hotelu, saj ima vsak boljši hotel tudi lastno kapelo. Dan po poroki pa urejaš papirje, s katerimi poroko priznajo v Ameriki in tujini.’’

Ker sta se Miša in Gorazd želela poročiti na prvo obletnico ljubezni, sta imela čas za to le zadnji dan, kar bi pomenilo, da bi njuna poroka veljala le v Nevadi, saj papirjev po poroki ne bi mogla urediti do konca.

Po tekočem traku

Ob hladnem tušu administracije, s katerim sta se srečala, pa je prišel še eden. Naslednje jutro sta namreč obiskala hotelsko kapelo, da bi se pozanimala, kako poteka poroka. Prišla sta tik po ceremoniji nekega para.

‘’Ko sem stala pred vrati in gledala, kako je vsa družina prišla nasmejana skozi vrata, mi je postalo hudo. Pomislila sem, kako sebično bi bilo narediti takšen korak, ne da bi imel ob sebi tiste, ki jih imaš neizmerno rad. Gorazd je vse skupaj vzel na pol za šalo na pol za res, a se je meni trgalo srce. V Las Vegasu poroke potekajo po tekočem traku. Mladoporočence lahko zagledaš na vsakem koraku in zdaj vem, da to res ni tisto, kar si želim za ta lepi dan.’’

Priporočamo