Miša Margan pričakuje deklico!

Miša Margan (foto: Natalija Jelušič Babič) Natalija Jelušič Babič
Vir: Story
25. 4. 2013

Nekdanja sanjska ženska Miša Margan je po vseh nosečniških težavah našla ritem, s katerim je zaživela v vsak dan.

"Zadnji ultrazvočni pregled je pokazal lepo rast dojenčka in oba z Gorazdom sva že nestrpno čakala, kakšnega spola bo. Na nuhalni svetlini nama je zdravnik dejal, da je 60-odstotna verjetnost, da bo deklica. Na naslednjem pregledu je med nogicami nekaj štrlelo. A je ginekologinja rekla, da je verjetno popkovina. Ni pa bila prepričana.

Zato smo pustili odprto možnost, da je lahko tudi deček. No, na zadnjem pregledu pa sem vzkliknila: Breskvico ima! (smeh) No, da bo zadeva potrjena, bova vsekakor še počakala na morfologijo ploda in 3D-pregled," še doda Miša.

"Seveda naju muči radovednost. Sploh mene, ki bi najraje že zavila v kakšne trgovine in pokupila vse te lepe otroške stvari. Zadnjič sem kupila prvi bodi za po rojstvu. A so me prijateljice hitro prepričale, naj kupim raje kakšno številko večjega, saj so novorojenčki danes že precej veliki."

Več v novi številki revije Story, za katero je Miša spregovorila tudi o nenehnih obiskih zdravnikov in specialistov, saj so ji že na začetku nosečnosti odkrili nosečniški diabetes, zato si mora vsak dan tudi injicirati inzulin.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 18/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 18/2013

Story Story 18/2013, od 24. 04. 2013