Miša Margan: Z vsakim gostom ima skupno zgodbo

15. 6. 2015

Dolgo napovedana poroka nekdanje sanjske ženske Miše Margan se je odvila na preteklo sončno nedeljo. Poroka leta je v Hotel City privabila številne znane goste, ki so se zabavali ob izbranem glasbenem programu in uživali v kulinaričnih specialitetah in odličnih vinih.

Mišina poročna priča je bila priznana štajerska fotografinja Natalija Jelušič Babič.
Martina Ipša je Miši in Gorazdu pripravila prav poseben stand up.
Čarodej Sam Sebastian je goste zabaval z magičnimi triki.
Tina Yildirim danes živi na Švedskem. V Sloveniji je pustila pečat s številnimi skladbami, pod katere se je podpisala kot avtorica.
Med gosti sta bila tudi naš najboljši strelski mojster Rajmond Debevec in njegova žena Metka.
Frenk Nova iz TV-šova Znan obraz ima svoj glas je poroko popestril z glasbeno skupino Sopranos.
Natalija Verboten je bila presenečenje za goste.
Sopranistka Nataša Zupan je mladoporočenca pospremila z Ave Marijo.
Ana Žvorc je poskrbela za okrasitev in postavitev ter organizacijo celotne poroke z izdelki trgovine Popolna dekoracija.

Tudi mi smo prišli do zanimivih informacij iz prve roke, kdo so bili gostje in kako so preživeli sanjsko poroko. Glede na to, da imata Miša in njen izbranec Gorazd velik krog prijateljev, je poroka kljub vsemu potekala v nekoliko ožjem krogu. Vse skupaj je bilo okoli sto svatov, ki sta jim mladoporočenca pripravila številna presenečenja in jih razvajala s kulinaričnimi dobrotami in vrhunskimi vini. "Ker sva oba velika perfekcionista, nama je bilo zelo pomembno, da so stvari urejene do vsake podrobnosti. Tudi glede hrane sva si zaželela, da bi najini gosti uživali v najboljših specialitetah ob spremljavi najboljših vin, med katerimi so bila: vina Movia, in sicer penina Puro ter veliko belo in veliko rdeče, ob spremljavi sladice pa smo gostom ponudili dišečega traminca hiše Steyer. V bistvu se pri vsakem detajlu, ki je bil na poroki, skriva v ozadju zgodba, ki naju povezuje. Recimo z Alešem in Vesno Kristančič iz hiše Movia sva se spoznala pred leti, ko sem pri njih snemala Sanjsko žensko, Gorazd pa je z Alešem sodeloval pri razvoju svoje blagovne znamke. Res sva jima oba hvaležna, da sta del najinega skupnega mozaika," je še povedala Miša.

Zanimiva družba

Med znanimi gosti pa so bili tudi glasbenik Frenk Nova, ki je s skupino Sopranos poskrbel za večerno zabavo, in pevka Natalija Verboten. "Tudi Frenk in Natalija sta pomemben del najine zgodovine. S Frenkom smo preživeli nekaj zanimivih poletnih utrinkov, Natalija pa je tista, ki jo že vsa ta leta zelo spoštujem in jo spremljam pri njenem ustvarjanju. Glede na to, da je nedavno postala mamica, si je sicer nisem upala obremenjevati, zato me je še toliko bolj razveselila novica, da se bo odzvala povabilu na najino poroko. Res mi je izpolnila veliko željo," je še dodala Miša. "Še ena čudovita pevka me je počastila s svojim prihodom. In sicer sopranistka Nataša Zupan, ki je prav tako pred dvema mesecema postala mamica. S svojim glasom je marsikateremu svatu, in seveda tudi nama, med obredom na obraz pričarala solze sreče. Nataša je dala ceremoniji tisti pravi čar."

poroka

Kar s tremi

Poroka se je odvijala na terasi hotela City v Mariboru.

Miša je goste očarala v čudoviti obleki znamke Demetrios iz Poročne Kamrice. "Z lastnico Darjo Klasinc sva izbrali kar tri obleke, ki sem si jih čez dan preobleka. Prva je bila za obred, druga za ples in tretja ob polnoči. Mogoče sem ena redkih nevest, ki se ni mogla odločiti samo za eno obleko." Mladoporočenca pa sta si na roke nadela izbrana prstana Zlatarstva Gajšek.

Zoja Ahlin, foto: Primož Predalič, Tibor Golob, arhiv Nova, osebni arhiv

Značke: Miša Margan

Priporočamo