Miša Margan za svojo Kiano priredila veliko zabavo

10. 9. 2014 | Vir: Nova
Deli
Krst in rojstni dan v enem (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Še preden je bila rojena hčerka Miše Margan, ji je nekoč znana sanjska ženska pripravila nepozabno zabavo. Baby shower je minil v znamenju številnih nastopajočih, ki so se razvajali ob gurmanskih specialitetah. Prav podobno zabavo pa je Miša pripravila tudi za njen prvi rojstni dan, ki so ga praznovali minuli vikend.

"V bistvu sva združila dva dogodka. Krst in rojstni dan v enem. Najprej sva želela narediti v ožjem krogu, pa to žal pri nas ne gre. (smeh) Imava veliko družino in kar nekaj prijateljev, ki nama veliko pomenijo. Po vrhu pa je Kiana dobila še toliko novih prijateljčkov, ki prav tako niso smeli manjkati," nam je povedala Miša.

"Tako se je znova praznovalo na veliko. V končni fazi je prvi rojstni dan, ki ga doživiš samo enkrat v življenju. Matevž Visočnik je s tovarnico sladkosti poskrbel za slastne torte, pila se je jagodna penina Frangež, Steyerjev dišeči traminec, za dekoracijo pa so poskrbeli iz trgovine popolna dekoracija. Naredili pa smo še eno presenečenje - za vse goste prav posebni pravljični foto termin," je še dodala Miša.

Več podrobnosti vas skupaj s pestro fotogalerijo čaka v novi številki revije Lea.

Lea

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ