Miša Molk bi bila rada babica, piše nova Lady!

Vir: Lady
20. 7. 2016

Miša Molk je v intervjuju za novo Lady med drugim priznala, da bi bila vesela, če bi jo hči Ula razveselila z vnučki, a se zaenkrat zdi, da se Uli še ne mudi in zato jo Miša nikakor ne priganja.

Več o vsem, kar je za Lady povedala Miša, boste prebrali v reviji, smo pa za bralce Govori.se predčasno in naravnost iz intervjuja vendarle 'ukradli' naslednjo cvetko - namreč komentar Miše Molk na pogovor o 'umazanih zgodbah', ki jih dnevno servirajo mediji (še zdaleč ne le rumeni) in nekateri v medijih vidnejši ljudje:

  • "To je provincializem, brezkompromisna tekma za bralke in bralce, to sta tudi žlehtnoba in hudobija nekaterih, ki izdajata predvsem to, koliko teme je v ljudeh. Prebrala sem na primer tudi kolumno od Bernarde Jeklin, ki je sicer vedno govorila, kako ni nikoli šla čez mejo okusa, pa preberem, da ima Vesna Milek oddajo na TV Slovenija in potem je bil njen zadnji stavek: "Če pa kdo sreča Mišo Molk, naj pogleda, če ima kaj pogrizene nohte. To je žlehtnoba, to je primitivizem, ki želi usekati. Kakšno voljo, željo in intenco ima 80-letna gospa to podtakniti 60-letni gospe? To je zame hudobija. Vesna, s katero sva govorili ravno včeraj, je bila osupla nad tem in mi je rekla: "Nohte imaš urejene. " (smeh)"

Kaj vse boste še brali v novi Lady?

  • Špela Grošelj: Več na morju kot doma! Tudi o tem, kako je videti s 15 kilogrami manj.
  • Anja Rupel: Odrasli dopusti niso več brezskrbni!
  • Maruša Mišmaš: Odpovedala nastop na Olimpijskih igrah!
  • Andrej Šifrer: Rad se razvaja.

Nova Lady, ki ji lahko zaupamo, že na prodajnih mestih po Sloveniji!