Miša Molk pokazala, kakšni so njeni prvi dnevi v pokoju, mnogi pa so opazili, kako se zdaj oblači

8. 9. 2023
Deli
Miša Molk pokazala, kakšni so njeni prvi dnevi v pokoju, mnogi pa so opazili, kako se zdaj oblači (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Legendarna voditeljica Miša Molk je prve dni dopusta preživela takole.

Voditeljica Miša Molk se je to poletje upokojila in zdi se, da ji prvi dnevi v pokoju minevajo zares lepo. Najprej se je odpravila na dopust, nato pa so na vrsto prišli tudi domači skriti kotički, kjer prav tako uživa in se prepušča naravni in njenim lepotam.

Ta slavna hčerka je na modni reviji pokazala tako rekoč vse, tukaj so res izzivalne fotografije

"Ko ti telo da vedeti, da mu je dolgčas, dvigneš rit in ko narava dregne vate, se sprostijo zaležane misli ... In od veselja zakričiš," je zapisala na svojem Facebook profilu in pri tem objavila tudi kratek video, ki je razkrival, kako je uživala v svojem gozdnem potepu.

Mnogi pa so opazili tudi to, da je legendarna Miša tudi v pokoju ohranila zares lep modni stil, ki je videti še kako v korak s časom. Bela majica in malo bolj sproščen kroj hlač, sta ji zelo lepo pristajala, športna obutev pa je bila pika na i njeni celotni modni kombinaciji.

Vsekakor je videti, da tudi v pokoju modno ne popušča in še vedno zelo lepo skrbi zase in pazi, da je na vsakem koraku urejena, modna in takšna, ko smo jo vedno poznali. Mnoge pa seveda zanima, če to, da je v pokoju pomeni, da ne bo nikoli več na malih ekrani.

Miša ne skriva, da bi še rada delala na televiziji, tam pa bi jo radi videli tudi gledalci, ki so Mišo v zadnjem času kar malo pogrešali. No, vse je še mogoče in morda se bo nekdanja prva dama nacionalne televizije tja še kdaj vrnila in presenetila še s kakšno oddajo, prav takšno, ki ji bo pisana na kožo.

Bonus video: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem