Miša Molk o Heleni Blagne povedala tisto, kar so mnogi po tiho že dolgo razmišljali

Miša Molk o Heleni Blagne povedala tisto, kar so mnogi po tiho že dolgo razmišljali (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
15. 9. 2020

Legendarna voditeljica Miša Molk in njena hčerka Ula Furlan sta v intervjuju razpredali tudi o slikanju za Playboy, kjer smo nedavno lahko občudovali Uline gole fotografije. Miša je pred leti takšno ponudbo zavrnila, za Uline fotografije pa ni vedela vse do izida.

Honorar ni prav visok?

Ula: Ne, a to človek naredi zase. (Se obrne k mami.) Kar zadeva tebe in erotične fotografije, te nikoli ne bom pozabila na naslovnici revije 7D v zgodnjih 90. letih. Na njej si bila popolnoma oblečena, a si imela na sebi svetlikajočo se oprijeto rdečo obleko v stilu Jessice Rabbit, torej z ogromnim razporkom z razgaljeno nogo in velikim dekoltejem. Za tisti čas je bilo to zelooo seksi. Slaviti še več erotičnega naboja, kot si ga izžarevala na tisti fotografiji, ja bog pomagaj! (Smeh.)

Miša: Erotiko imajo ljudje tudi v sebi, treba jo je znati nositi. Marsikatera ženska se lahko obleče izzivalno in se tako tudi vede, pa ne bo dosegla enakega učinka kot denimo Helena Blagne. Še vedno izžareva erotičnost, pa tudi če je zapeta do vratu v puliju z dolgimi rokavi.

Ula: Tega se zaveda in to je bistveno. Pa saj tudi pri moških ne vznemiri nujno to, da so zgoraj brez. Včasih nas prebudi že, da je sveže oprhan z umitimi lasmi in v beli poškrobljeni srajci. Uf! Ne pa v kopalkah Speedo in japonkah.

Miša: U, ja, za te pa vem, da jih obožuješ. (Pomežik in nasmeh.) Še sploh v kakšnem delovnem okolju, ko si moški po možnosti tudi nohtov na nogah ne uredijo.

Vir: Onaplus