Miša Molk odkrito o svojem partnerju in o tem, da se nobeden ni bil pripravljen preseliti

Miša Molk odkrito o svojem partnerju in o tem, da se nobeden ni bil pripravljen preseliti (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
27. 6. 2022

Že lep čas je v zvezi s partnerjem, ki je tujec, zdaj pa je opisala, kako funkcionira njun odnos.

Miša Molk je dama, ki tu pa tam razkrije kakšen drobec svoje zasebnosti. Tako je za revijo Naša žena odkrito opisala, kakšen je njen odnos s partnerjem iz Nizozemske in kaj ji je pri vsem skupaj najbolj všeč.

"Kakšnih enajst let sva se redno vozila, jaz tja, on sem. Zdaj nisva več nepretrgoma na letalih. Ko sva se začela spraševati o tem, kdo od naju se je pripravljen preseliti, sva ugotovila, da nihče od naju. Morda bi kdo rekel, ja, ta ljubezen ni dovolj močna.

Res je, Amsterdam ni daleč, jaz sem tam tudi že iskala službo, bila na več pogovorih, ampak, čisto zares se pa ne bi preselila. Tu sem posajena. Ljudje tam so precej drugačni. Izjemno odprti, kar mi je res všeč, ampak strahotno na dolgo diskutirajo. Obsedeni so z razpravljanjem in preverjanjem in se težko in počasi odločajo."

Vir: revija Naša žena

Dodala je še, da ji je všeč neposrednost in odkritost pri Nizozemcih ter da ju povezuje podoben odprt odnos do vsega, pa tudi radovednost. Pravi, da sta si različna - on je urbanist, ki ga bolj zanima okolje, njo pa ljudje.

Urška Klakočar Zupančič pri Urošu Slaku, a vsi so gledali le njeno zeleno obleko in noge