Miša Molk odkrito o tem, da so jo na nacionalni televiziji skoraj vrgli na pločnik: "Bilo je grozno."

Miša Molk odkrito o tem, da so jo na nacionalni televiziji skoraj vrgli na pločnik: "Bilo je grozno." (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
28. 12. 2020

Legendarna voditeljica Miša Molk je brez dlake na jeziku spregovorila o času, ko so jo odstranili iz razvedrilnega programa.

"Hvaležna sem. Na začetku mi je bilo grozno težko, grozno hudo, saj sploh nisem razumela, zakaj se je zgodilo, kar se je. Še danes ne vem, zakaj sem morala zapustiti razvedrilni program, saj odgovora nisem dobila. A zdaj vem, da je res, česar poprej nisem, in sicer da zelo drži pregovor, da se takrat, ko se ti zaprejo ena vrata, odprejo druga. To, da so me premaknili skorajda na pločnik – velikokrat se šalim, da so me dali v pritličje zato, ker v kleti ni bilo prostora –, je bilo nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo. Srečala sem druge ljudi, nove sodelavce, spoznala spet drugačen način dela. In vstopila v nove odnose. Saj imam vedno enega škrata, ki mi sedi na vratu in pravi, ne hvali dneva pred večerom … No, upam, da bodo jutra še vedno ljubezniva."

Vir: Onaplus