Miša Molk odkrito o tem, kaj so ji nadrejeni dejali po intervjuju z Mio Skrbinac

Miša Molk odkrito o tem, kaj so ji nadrejeni dejali po intervjuju z Mio Skrbinac (foto: Aleksandra Saša Prelesnik / TV SLO printscreen) Aleksandra Saša Prelesnik / TV SLO printscreen
3. 2. 2022

Vse se zdi, da Miša Molk glede spornega vprašanja v svoji oddaji, ki ga je postavila Mii Skrbinac z nadrejenimi, ni imela težav.

Intervju Mie Skrbinac in Miše Molk po malem še dan danes odmeva, predvsem tisti del, ko je legendarna voditeljica igralko vprašala o njeni spolni usmerjenosti. Kasneje je po spletu sicer zaokrožil posnetek, v katerem Mia spregovori o svoji spolni usmerjenosti in razkrije delček svojega privatnega življenja, a velik del javnosti je Miši močno zameril, da ji je postavila takšno vprašanje in zdelo se je, da se prah kar ne bo polegel.

V intervjuju za Domžalske novice je voditeljica razkrila, da po intervjuju z nadrejenimi glede vprašanja Mii Skrbinac, kako živi svoj sploh, ni imela težav. "Ne, na to, kako živi svoj spol, res ne," je bila odkrita Miša.

Intervju so si mnogi pogledali tudi v posnetku, na nacionalni televiziji pa so pred časom pojasnili, da se Mia Skrbinac po prespani noči ni odločila, da bi omenjeno vprašanje izrezali pred objavo oddaje in se je strinjala, da gre intervju v celoti v program.