Miša Molk povedala žalostno resnico, ki so jo mnogi že nekaj časa vedeli

Miša Molk povedala žalostno resnico, ki so jo mnogi že nekaj časa vedeli (foto: Saša Despot) Saša Despot
8. 11. 2022

Legendarna voditeljica Miša Molk ima za seboj na stotine televizijskih kilometrov, a se zaveda, da je čas pred kamerami omejen.

Televizijska kamera je za mnoge pravi opij, saj ko jo enkrat okusijo, težko zdržijo brez nje.

Televizijska voditeljica Miša Molk je dolga leta kraljevala v razvedrilnem programu nacionalne televizije, kjer je vodila številne odmevne oddaje in zdelo se je, da je enostavno nezamenljiva.

A seveda pride čas, ko vsaka voditeljica začne premišljevati, da je morda prišel čas, ko je treba mesto pred kamerami zapustiti in o tem je premišljevala tudi legendarna Miša Molk.

Preberite še: Tako lepooo hčerko ima Milena Zupančič in mi smo čisto osupniliii

"Sem, seveda sem. Na srečo pravočasno, ker tudi če ne bi, te na to misel priženejo drugi. Eni zaradi zavisti, drugi zaradi bojazni, tretji zaradi 'ageizma'. Ljerka Bizil je recimo, ko je bila direktorica TV SLO, v odgovor na vprašanje, zakaj Miša Molk ne sme več delati v razvedrilnem programu, vključila kar sebe, ko je rekla, 'za gospe najinih let se ne spodobi, da bi delale v razvedrilnem programu'," je bila brez dlake na jeziku za Žurnal24.

No, mnogi se morda z njo ne strinjajo, saj jo na malih ekranih že kar pogrešajo, spet drugi menijo, da je naredila pravilno odločitev. Kakorkoli že, prepričani smo, da bomo Mišo slej kot prej pred kamerami še videli.