Miša Molk se je oglasila po šokantnem intervjuju z Mio Skrbinac, to odgovarja

Miša Molk se je oglasila po šokantnem intervjuju z Mio Skrbinac, to odgovarja (foto: ALEKSANDRA SAŠA PRELESNIK) ALEKSANDRA SAŠA PRELESNIK
30. 11. 2021

Voditeljica Miša Molk se je po šokantnem intervjuju z igralko Mio Skrbinac že odzvala, njen odgovor pa je mnoge močno presenetil.

Voditeljica Miša Molk je nedavno v svoji oddaji gostila igralko Mio Skrbinac, med intervjujem pa jo je na veliko presenečenje mnogih vprašala nekaj, kar je tudi Mio močno presenetilo in spravilo v neprijeten položaj. Miša je namreč Mio povsem brez ovinkarjenj vprašala o njeni spolni usmerjenosti in vprašanje začela takole: "Kako svobodno vi živite svoj spol? Tudi vi ste ...", da pa bi bilo vse skupaj še bolj neprijetno, je treba povedati, da Mia svoje spolne orientacije nikoli ni javno razkrila, niti ni kazala želje, da bi to delila z javnostjo.

"Tudi vi ste lezbijka, to ni nobena skrivnost, vi ste to outirali," je nadaljevala Miša, medtem, ko je Mia paralizirana obsedela na stolu in sprava ni vedela, kaj bi sploh odgovorila na tako osebno vprašanje. "Povejte, sem vas spravila v zadrego," je dodala voditeljica, ko je bilo že povsem jasno, da je igralki neprijetno in da si takšnega razkritja zagotovo ni želela, niti ni bila nanj pripravljena.

Mia ji je odločno odgovorila, da svoje spolne usmerjenosti ni nikoli javno outirala, da danes niti ni pričakovala, niti ni bila pripravljena o tem govoriti, ker ni želela dati prostora stereotipom in oznakam, ki jih to nosi, predvsem pa je dala jasno vedeti, da nikoli ni bilo javno znano, kakšna je njena spolna usmerjenost.

Miša se je že oglasila po močnih kritikah na družbenih omrežjih, v svojo bran pa je odgovorila, "o vsem tem sva se pogovarjali, brez skrbi," seveda pa je mnogim nenavadno, da bi se o tem zares pogovarjali, ko pa je bilo vendarle očitno, da igralka na kaj takšnega ni bila pripravljena in da ji je bilo ob vprašanju precej mučno.

Mnogi se sprašujejo, zakaj je bilo tako legendarni voditeljici kot je Miša Molk, ki ima za seboj impresivno televizijsko kariero, potreben takšen intervju in takšen zdrs. Verjetno bo intervju še dolgo odmeval, a žal ne v takšnem smislu, kot bi moral, grenak priokus ostaja, črna pika na voditeljičini karieri pa še nekaj časa ne bo zbledela.