Miša Molk se je tako spomnila na svoje otroštvo, poglejte si, kakšna je bila kot punčka

Miša Molk se je tako spomnila na svoje otroštvo, poglejte si, kakšna je bila kot punčka (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
9. 6. 2021

Naša priljubljena voditeljica občasno pokaže kakšen utrinek iz svoje preteklosti.

Miša Molk je zagotovo oseba, ki lepe spomine rada deli z drugimi. Tokrat gre za nostalgično, črno-belo družinsko fotografijo v starinskem okvirju, na kateri lahko vidimo Mišo v časih, ko je bila še majhna punčka, njeno sestro Tino in oba starša, na katera je voditeljica res ponosna in ju zelo pogreša, kot je dala vedeti v iskrenem opisu ob sliki.

"Družina. To smo mi. Bili. Dveh žal ni več. Smo pa še vedno ... In tista, tamala, ki se ji zdi tudi fotografiranje smešno in ki ji novi sprednji zobje še niso zrastli, sem jaz. Mi je všeč, ko vidim, da me je vse tudi zabavalo. Čeprav so mi očitno spet eno 'špangico' nadeli v lase. Moji ljubki sestrici Tini pa ne več. Ne vem, a se je uprla, ali pa so starši to nekako z leti povezali....," je zapisala Miša.

Njenim FB prijateljem se je zdel prizor nadvse ljubek, oglasili so se tudi nekdanji sosedje njene družine in marsikdo je zapisal, da je bil Mišin oče zelo očarljiv in priljubljen gospod ter da so bili resnično prisrčna družina. Sicer pa je, kot je pred časom razkrila sama, oče bil bolj strog, mama pa je bila tista, ki ji je znala kdaj pogledati skozi prste. Do obeh je ohranila nadvse spoštljiv in ljubeč odnos, s svojimi objavami pa jasno pokaže, da ju ohranja v lepem spominu.

Priporočamo