Miša Molk v mini krilu pokazala sanjske noge, prizor, ki ga morate videti

Miša Molk v mini krilu pokazala sanjske noge, prizor, ki ga morate videti (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
30. 6. 2020

Televizijska voditeljica Miša Molk je bila v mladih letih precej bolj drzna v svojih modnih izbirah, ki so bile naravnost osupljive.

"Na avdiciji … Za film … Kateri, kdaj, ne vem več," je na svojem Facebook profilu zapisala televizijka voditeljica Miša Molk, ko je objavila čudovito fotografijo iz mladostnih let, kjer je ponosno nosila mini krilo.

"Z leve: Miša Molk, Mojca Makuc ... Potem … Ne vem ... Peta Poljakinja, ki je imela glavno vlogo, šesta Uršula Rebek, ki je kasneje igrala v filmu Karpe Godina Rdeči Boogie … Naslednjih dveh spet ne poznam."

"Ampak, ko zdaj gledam fotografijo … Saj sem čist out iz koncepta. Edina v miniču …Športno oblečena … V lakastih črnih škornjih … Vem, da je bila kiklca rumena … No, za vigvam bi bila že skoraj okej. Sorry Nšoči, očitno nisem vedela, za kaj gre," je zapisala.

No, nam se zdi, da je bil koncept prav simpatičen in da je bila videti naravnost sanjsko, njene dolge noge so bile še posebej lepe in verjetno jih ni bilo malo, ki so tisti dan za njo obračali glave.