Miša Molk na malih ekranih zapeljevala v kratki obleki, ki je razkrivala njene lepe noge

2. 9. 2023
Deli
Miša Molk na malih ekranih zapeljevala v kratki obleki, ki je razkrivala njene lepe noge (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Legendarna voditeljica Miša Molk, ki se je letos upokojila, je nekoč vodila zares priljubljeno oddajo Križ kraž, njene modne kombinacije pa so bile precej drzne.

Legendarna Miša Molk se je letos poslovila od nacionalne televizije in zdi se, da jo bodo mnogi še kako pogrešali na malih ekranih. Morda to le ni slovo in bo še vedno od časa do časa vodila kakšen festival, oddajo ali karkoli takšnega, kar ji je seveda pisano na kožo.

Alenka Košir prvič po poroki spregovorila o svojem možu in tukaj so vse podrobnosti

Mnogi pa se še danes spominjajo oddaje Križ kraž, ki jo je Miša vodila dolgih 15 let, kar se zdi v današnji dobi, ko se vse tako zelo hitro spreminja, prava večnost. Oddaja je bila pri gledalcih zelo priljubljena, seveda pa bila za to kriva predvsem Miša, ki je znala oddajo voditi na način, da je mnogim zlezla pod kožo in so jo vzeli za svojo.

Ob takšnih trenutkih pa je vedno zanimivo videti tudi modo tistega časa, ki je bila precej drugačna od tiste, ki jo lahko vidimo danes. Miša je recimo nosila obleko, ki ji je segala visok nad koleni, predvsem pa je bila drugačna tudi njena pričeska, saj takšne danes nismo vajeni. Morda njena opravica skoraj nekoliko spominja na tiste, ki jih občasno nosi kraljeva dama Kate Middleton, ki rada strogo sledi kraljevim pravilom oblačenja.

No, vsekakor so zanimivi tudi čeveljci, ki so prav tako značilni za tisti čas, mnogi pa so seveda opazili tudi noge naše legendarne voditeljice, ki jo mnogi še danes vidijo kot prvo damo nacionalne televizije. Miša nikoli ni skrivala, da zelo skrbi za svoje telo, v oddaji Nedeljski gost je med drugimo povedala, da veliko telovadi, se sprehaja in teče, kar se ji še kako obrestuje, saj so rezultati še kako vidni na njenem telesu.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem