Miši Molk je TA težava ukradla spanec, izkušnja ni bila nič kaj prijetna

Miši Molk je TA težava ukradla spanec, izkušnja ni bila nič kaj prijetna (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 1. 2021

Smola oziroma nesreča res nikoli ne počiva, kar je pred kratkim žal na lastni koži izkusila tudi Miša.

O dogodku se je razpisala na svojem Facebook profilu, in tako še enkrat dokazala, da je res vsestranska dama, ki se spoprime tudi s tako nevšečnostjo. Ni nemočno čakala rešitev, temveč se je težave lotila kar sama. Opisala je, za kaj je šlo.

"Kako nemarno lahko zapraviš ure, ko gre noč v nič. Ko ti iz povsem nove plinske peči naliva voda, ko menjaš na deset minut skledo in postavljaš lonce,…in vzameš iz predala navodila, ki jih ne znaš brati… Najbolj izgubljena noč."

O takih in podobnih dogodkih bi se lahko razpisal marsikdo, saj smo že doživeli, kako je, ko se v našem domu kakšna reč pokvari. Zato še toliko bolj cenimo mojstre, ki nam priskočijo na pomoč. Žal se je pri Miši okvara zgodila ponoči, ko je skorajda nemogoče priklicati pomoč, tako da je bila zjutraj verjetno krepko neprespana. Verjetno je okvara do zdaj že popravljena, tako da si bo lahko priljubljena voditeljica oddahnila in prečrtala to skrb.

Kako nemarno lahko zapraviš ure, ko gre noč v nič. Ko ti iz povsem nove plinske peči naliva voda, ko menjaš na deset...

Posted by Miša Molk on Wednesday, 6 January 2021