Misija Evrovizija: Kaj se pripravlja?!

Vir: Lea
26. 10. 2011

Hladno in nekoliko deževno jutro v Podčetrtku ni obetalo veliko dogajanja, dokler se izza ovinka ni prizibal avtobus, poln zdaj že medijsko prepoznavnih obrazov. Ekipa oddaje Misija Evrovizija, njihovi finalisti in člani komisije oddaje so namreč prišli na tajno nalogo.

Ekskluzivno vam v reviji Lea razkrivamo, da se očitno v oddaji nekaj dogaja, saj se ekipa nacionalne televizije verjetno ne bi spravila v oddaljen Podčetrtek in tam izvajala strogega nadzora nad kandidati, ki so se uvrstili med tiste, ki bi lahko čez nekaj mesecev Slovenijo predstavljali na Evroviziji.

Uspelo nam je  izvedeti, da je šlo v Podčetrtku za nekakšen kamp pod streho, kjer so morali tekmovalci šova Misija Evrovizija preizkusiti kar nekaj svojih sposobnosti.

“Zjutraj jih je Jonas, ki očitno uživa v vlogi generala, ‘postrojil’ skoraj kot vojake,” nam je povedal naš paparac, ki je skrit za ograjo kljub dežju vztrajal in posnel nekaj fotografij tistih, ki bodo morda prihodnje zvezde na slovenskem glasbenem nebu. “Notri sem lahko opazil zelo malo, a uspelo mi je videti tudi, da so imeli natančno izdelan urnik, ki je razkrival zelo deloven dan. Na urniku je bilo po mojih informacijah vse od petja do razvajanja, kot se za prave zvezdnike spodobi,” nam je še povedal naš sodelavec, ki je med oddihom v Podčetrtku kaj hitro ugotovil, da se v tem sicer zaspanem kraju ob meji dogaja nekaj norega.

In medtem ko so kandidati, ki se potegujejo za zmago v  šovu in s tem za vstopnico na Evrosongu v Azerbajdžanu, pridno vadili petje, nastop in še kaj, kar so od njih zahtevali Raay, Jonas, Tina in Darja, je kar 16 tistih, ki so obiskali nacionalkino ‘akademijo’ za bodoče zvezde po naših podatkih z odprtimi usti sprejemalo kar nekaj novega znanja in koristnih napotkov.