Misija Evrovizija: Tekmovalci tudi v solzah

29. 9. 2011 | Vir: Lea
Deli

To nedeljo na Televizijo Slovenija prihaja že težko pričakovani glasbeni šov Misija Evrovizija. V šovu bo prikazano tudi zakulisje izbora in tako že v prvi oddaji nekateri kandidati, ki so pričakovali preveč, točijo solze.

Do konca leta bodo ob nedeljskih večerih ob 20. uri, iskali zmagovalca za sodelovanje na izboru za Pesem Evrovizije 2012 v Azerbajdžanu. Pesem, ki nas bo zastopala v Bakuju, pa bodo še vedno izbirali in izbrali na zadnji postaji Misije Evrovizija, na izboru Ema 2012.

V prvi oddaji v goste prihaja odlična danska skupina A Friend in London. Štiričlanska zasedba, ki jo sestavljajo Tim, Ash, Ben in Sebastian, je na letošnji Pesmi Evrovizije v Düsseldorfu navdušila s skladbo New Tomorrow in osvojila visoko 5. mesto med 43 državami. Med 350 prijavljenimi bo v oddaji Misija Evrovizija sodelovalo 32 kandidatov, ki so se prebili skozi dva kroga avdicij.

Sodniki v boj za zmago pošiljajo tri vokalne skupine, en duet, 11 pevcev in 17 pevk. Med njimi je tudi nekaj prepoznavnih obrazov, vendar bodo vsi kandidati do nastopa v oddaji ostali skrivnost.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord