Mišo in Dominik Kontrec: Jokala od sreče

18. 12. 2010 | Vir: Story
Deli
"S prvo ženo sva se poročila pri 16 letih, ona je bila šest let starejša in rodil se nama je sin. Potem sva se ločila in Dominik je ostal pri meni."

Miško Kontrec je komaj dočakal prvi dan svobode zunaj hiše Big Brother. S prijatelji si je po oddaji privoščil pijačo in se pozno ponoči vrnil domov v Mursko Soboto. Zjutraj je obiskal mamo, najbolj pa se je veselil prvega srečanja s sinom Dominikom. Zaupal nam je, kako ga je sin sprejel po šestih tednih odsotnosti.

"Ker je bilo to najdaljše obdobje ločenosti, je bilo najino srečanje zelo čustveno, tekle so solze. Že ko sem prišel do vrat, še preden sem ga zagledal, so se mi vlile solze, saj sem res komaj čakal, da ga vidim," je povedal Mišo, ki ga je sin spremljal na vsakem koraku.

"Spremljal me je ves čas in mi tudi priznal, da se je tako nekako potolažil, da nisem ob njem. V njegovih očeh sem bil zmagovalec, name je bil izjemno ponosen, še posebej zato, ker sem zdržal do konca. To sem mu obljubil že pred vselitvijo, prav tako sem mu obljubil novo harmoniko, ki jo bo lahko igral v glasbeni šoli. Prav ta obljuba me je držala pokonci tudi v najhujši krizi, ko sem že hotel zapustiti šov. V nasprotnem primeru bi ga le razočaral."

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik