Mišo Jović (gostilna išče šefa): Spregovorila njegova zaročenka Manuela

Mišo in Manuela sta se 
spoznala na novoletni 
zabavi v Kopru, in sicer 
pred šestimi leti. (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
23. 11. 2015

Ob gledanju letošnje Gostilne smo bili kar malce neučakani. Ljubezenski trikotniki in zgodbe s srečnim koncem so naš najljubši del resničnostnih šovov in enega takšnih smo se lotili tudi tokrat. Pod Novinim drobnogledom se je tokrat namreč znašel Primorec Mišo Jović, ki je s skrivnostnim trenutkom izza dosega kamer vzbudil vprašanja o zvestobi in zaroki s temnolaso Manuelo.

Miševe dvome je pomiril Manuelin obisk v Gostilni.
Manuela je Gostilno obiskala z Luigijevo partnerico.
Mišo je vedel, da je med njim in Manuelo vse v redu v trenutku, ko jo je videl v Gostilni.

Pravzaprav je bilo vse zelo nedolžno. Flirt med dvema tekmovalcema resničnostnega šova je skorajda vsakdanji, pa vendar je tokratni trenutek med Mišem in Deboro v kotičku, skritem pred kamerami, vzbudil ničkoliko polemik. Čeprav je sicer vedno iskreni Mišo namige o nežnostih z vajenko Deboro takoj zanikal, so ga vprašanja o tem, kaj se dogaja z njegovim dekletom doma, za nekaj dni zavila v melanholijo. Ker je Mišo s svojim pozitivnim pogledom na svet v zadnjih mesecih gledalcem kar malce prirasel k srcu, smo za mnenje povprašali njegovo zaročenko Manuelo, ki nam je samozavestno zatrdila, da zaroka kljub vsemu ostaja.

Obisk je pomiril strasti

"Govorice me ne ubijejo. Mišu zaupam, in to sem mu tudi povedala," nam je pojasnila temnolaska, ki je Miša v četrtek pomirila tudi s svojim obiskom v Gostilni in s tem odgovorila na vsa Miševa vprašanja. "Vse je okej, ne živciraj se. Jaz ti zaupam," mu je Manuela poudarjala, ko jo je na vhodu v kuhinjo pričakal s solznimi očmi. "Ko me je videl, je planil v jok in me objel z vso močjo. Vse sem mu povedala, tudi da ga podpiram, da ga imam rada, da mu verjamem, zaupam in da sem ga prišla obiskat v Gostilno zato, da ga dvignem in da bo vedel, da grem z njim do konca". A kot pravi Primorka, je zaupanje ključni del njune šest let trajajoče ljubezni, katero sta z zaroko počastila minulega junija. "Zaročil me je na rojstni dan. Poklical me je, naj pridem v stanovanje. In ko sem prišla, sem na vhodu videla psa, ki me je čakal z metuljčkom okrog vratu in škatlico, v kateri so bili uhani. Ko sem jo odprla in se razveselila darila, mi je Mišo povedal, da ima zame še nekaj boljšega ..." nam je svoj srečni trenutek opisala Manuela. In prav zaradi lepih trenutkov, ki sta si jih z Mišem delila v preteklih letih, se temnolaska na govorice ne ozira. "Zaupam Mišu. Ko sem videla posnetek, mi ni bilo hudo, ker sem tisti večer vse spremljala v živo," je pojasnila Manuela in dodala, da je bil zanjo najhujši del pravzaprav gledati Miša, kako se obremenjuje. "Težko je bilo gledati, kako muči samega sebe, ko pa pravzaprav nič ni storil narobe. In jaz sem popolnoma okej. Sicer pa je vse to samo okrepilo najino zvezo. Saj si bova obljubila, da bova skupaj v dobrem in v slabem," nam je še povedala.

Po šovu gresta na oddih

Manuela, ki svojega Miša čaka na Obali, pravi, da se je med Miševo odsotnostjo nekaj pripravilo tudi za poroko, več o tem pa Manuela ni želela razkriti. Kljub vsemu pa si bo zaljubljeni parček po šovu in pred velikim dnem privoščil kratek dopust, na katerem bosta nadoknadila vse zamujene trenutke preteklih tednov.

Alojz Petrovčič, Kaja Milanič

Značke: Mišo Jovič

Priporočamo