Mišo Kontrec: Vsaki naredi otroka!

8. 12. 2010 | Vir: Lea
Deli
‘’Je skrben oče, tega ne morem zanikati. A velikokrat se njegovi sokrajani šalijo, da imajo Kontreci z vsako žensko, s katero ‘šmirajo’, otroka,’’ pravi naš vir.

Odkar je Mišo Kontrec v hiši slavnih, ga prevevajo močna čustva do sostanovalke Sandre Auer. Ali je vse tako, kot se zdi na prvi trenutek? ‘’Ne!’’ zagotavlja naš vir, ki je spregovoril o njegovih aferah in ljubeznih.

‘’Mišo se velikokrat zaljubi. Še prevečkrat,’’ doda naš vir. ‘’Imel je precej žensk in vsaka je bila po njegovih besedah tista prava. Mišo zna očarati ženske na prav poseben način. Vsaki, ki jo želi osvojiti, govori osladne besede in ji poudarja, da je ona ena in edina ljubezen. Vsaki ženski pove, da je prava in da je nanjo čakal vse življenje. Ko se je naveliča, pa jo pusti. Ne glede na to, ali ima z njo otroka ali ne. Razlogov, zakaj se je razšel, ne skriva in vsem pove, da enostavno ni čutil tiste prave ljubezni. Kar se precej razlikuje od tega, kar dela prej, ko jo osvaja,’’ pove naša sogovornica, ki identitete ne želi izdati – le to, da je bila tudi ona tarča njegovega osvajanja.